Hirdetés
- Android szakmai topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- iPhone topik
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Kiesett a pikszisből a BOE
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Nem is olyant szeretnék elmondani(leírni), amit eddig ne tudnátok, hanem olyant, amit mások is használhatnak(dll injection). Ahogy erre utaltam. Jééé!! Hiszen itt kód is van!! Ebből talán bárki tud tanulni. A rizsából nem biztos. Pl. az ott szereplő(feltehetően működő) kóddal tud kísérletezni, tapasztalni, ismeretet szerezni, megismerni a win működését. A dumából ezt nem tudná. De írhatsz használhatóbb leírást, mint ahogy az a codeproject.com-on van.
Összefoglalva: engem nem érdekel, hogy nek(ed/tek) újat tudok-e mutatni, hanem hogy vkinek hasznos lehet-e, amit ide rajzolgatok/linkelgetek. Sztem amit megadtam link(és a mögötte álló letölthető kód) hasznos lehet sokak számára. Azért mert ott nem csak rizsa van, hanem működő példakód is.Most fáradt vagyok. De amikor csak van szabadidőm, akkor épp ilyenekkel foglalkozom. Legfőképpen itt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Android szakmai topik
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Steam Deck
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független gyönyörű állapot
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 256GB NVME , 2TB HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest