Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
phrenetiX
üzenetére
hello, nehez mert van recaptcha a google formokon az automatizalt valaszok bekuldesenek kivedesere. Barmelyik kozepsulis infot megcsinalt ismerosod meg tudja csinalni azt a reszet hogy a gep automatikusan tolt ki formot adattal, a bekuldesnel szokott gond lenni a chapta es hasonlo valaszd ki a robogot a kepeken dolgokkal.
-
pmonitor
aktív tag
válasz
phrenetiX
üzenetére
Nekem egy kevésbé "necces" dologra is ez volt a legbarátságosabb válasz. Kiemelnék belőle 1 részletet, ha megengeded:
>Ebben benne van a segítség kérése és annak megoldása is, de ezt számonkérni enyhén furcsa.De a tapasztalatom az, hogy nekem volt olyan, hogy segített vki., de nem ez a jellemző. Bár hozzá kell tennem, hogy túl sokat nem is kérdeztem(pontosan az előbb említett dolog miatt). Mondjuk amit szeretnél, az elég sok egyeztetést igényel, ami a fórum keretei között azért nehézkes és hosszadalmas ahhoz, hogy ez a publikus részben kivitelezhető lenne. A PM-el meg az a baj, hogy másoknak nem segít vele a(z esetleges) válaszadó. Pedig sztem a fórumnak az lenne a lényege.
#18108 (axioma):
Ez a "csalásgyanús" dolog azért elég szubjektív. Pl. ez elég tanulságos eset. Ebből látszik, hogy attól is függ, hogy a kérdező mivel indokolja a dolgot. A prog.hu-s linken pl. ha így közelítette meg a kérdező a dolgot:
"Annak idején írtam is emailt (többet is) a weboldalon feltüntetett helyre (hova kell utalni), de semmi válasz nem volt. Azóta már évek teltek el. Ezért bátorkodtam feltenni a kérdést."Akkor egyből kapott segítséget. Mondjuk ez elég ingoványos terület. Majd az "ászok/szakik" eldöntik, hogy segítenek-e, vagy nem. Én ebbe nem szeretnék belefolyni...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Óvodások homokozója
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest