- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Hehehe, pont, hogy ugyanarról beszélünk
Hiszen én is pont ezt írtam, amit te.
Egy szintig minden tanulható. Vannak szakmák, amikbe ily módon iszonyú alacsonyan van a belépési szint (pl. rendőr, szobafestő stb...), és vannak szakmák, amikhez adottság kell (profi táncos, zenész, sportoló, programozó, kvantumfizikus stb...).
Én is pont ezt mondtam.
Az megint más kérdés, hogy lehetnek helyzetek (sőt lehet, hogy nem is kevés ilyen eset van), ahol bárki meg tudja állni a helyét programozóként pl. garázs cégnél PHP-s CMS-ekkel stackoverflow alapján összebohóckodni valamit, vagy elmenni a Kréta rendszert fejleszteni, hogy egy pici aktuálpolitikát is belecsempésszek -
JoinR
őstag
A hasonlatoddal pont megcáfolod a hsz elejét. Egy szintig pont, hogy tanulható a programozás (megtanulsz "játszani"), a napi munka nagy részéhez szükséges absztrakció is tanulható. Nem minden programozó zseni. Persze egy top céghez már lehet kevés az átlagos, vagy könnyen megtanulható tudás, oda kell az extra befektetés/szerencse/született készség. Viszont amilyen szinten viszonylag könnyen megtanulható a programozás, az a szint elég a munka nagyobbik felére.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- SSD kibeszélő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő