Hirdetés
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Köszönöm!

Megnyugtat, hogy úgy látom alapvetően jó volt az elképzelésem, csak szokás szerint kicsit túlbonyolítottam a dolgot (pl. azzal, hogy mindent csoportokba rendeztem) – ez meg gondolom majd idővel meg a megszerzett rutinnal változik majd.1. Jogos, látom én is. Azt hittem, hogy jobban át tudom majd tekinteni, hogy mi hova tartozik, de leginkább csak jól összezavartam magam vele.
2. + 3. A \b-vel szerettem volna a string végét ellenőrizni, de valami érthetetlen okból nem a végére raktam. (Persze lehet, hogy ott sem lett volna jó helyen. Szerk.: ott sincs jó helyen, nem jól értelmeztem, hogy mit csinál a \b.)
4. Ó basszus, valóban! *homlokra csapós szmájli* Erre magamtól biztosan nem jövök rá. Itt is a saját dugámba dőltem, mert itt pont azért használtam tartományt \d helyett, hogy akkor majd jobban szembetűnik, hogy ott két opció közül kell egyet megtalálni.#17686 dabadab: Neked is hálás köszönetem!
Sikerült magamnak egy amúgy is nehezen átlátható kérdéskört egészen túlbonyolítanom olyan dolgokkal, amikről azt hittem, hogy majd segítenek (például a capturing group-okkal).Külön hálás vagyok mindkettőtöknek a hozzáfűzött magyarázatokért, sokat tanultam belőlük.
Leginkább arról, hogy bőven van itt még gyakorolni való...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Jogász topik
- LEGO klub
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Leginkább arról, hogy bőven van itt még gyakorolni való...