Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Igen, az a gondolat van fejlődőben továbbra is. Az ottani történet megoldása azóta az lett, hogy béreltem szervert, vettem win 10 kulcsot, és XP-k futnak program példányonként dedikáltan. Működni éppen működik, és most már így marad. Hanem a jövőre vonatkozóan jobb lenne, ha lehetne win 10 alatt nyersen futtatni, nem kellene fél tucat xp hozzá, csak azért, hogy minden program példánynak lehessen dedikált desktopja, mert anélkül nem tudok virtuálisan egér kurzorozni, meg klikkentési eseményeket küldeni (pláne nem adatokat beírni). Xp óta számos dolog szigorítva lett, win 10 alatt már ablakot előtérbe hozni sem tudok. Xp alatt működik utoljára.
Bérelt szerverre nem tudok USB-s eszközt dugni. Ha az járható út lenne, fognék valami pic boardot, és régen összeraktam volna. Zéró problémám lenne vele. Azt kellene kiváltani tisztán szoftveresen. File system nice, hanem nekem keyboard meg mouse kellene
Ha jól értettem, semmi épkézláb up-to-date dokumentáció nem létezik publikusan elérhetően?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha jól értettem, semmi épkézláb up-to-date dokumentáció nem létezik publikusan elérhetően?