Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx
üzenetére
"A 2.0-t nem próbáltam, kétszer ugyanabba a hibába nem vagyok hajlandó beleesni."
"First, I think it’s important to correct the assumption here. The assumption is that Angular 2 is just an incremental or evolutionary change in Angular 1. That is not true. The only thing that is the same between Angular 1 and Angular 2 are the letters A, N, G U, L, A and R. They are two completely different frameworks, written in different programming languages, with different architectures, different concepts, different development methodologies, different capabilities, different communities…different everything."
(Rob Eisenberg, Aurelia bigboss)
Egyébként az interjú többi részéből úgy tűnik, hogy szerint az Angular 2 lényegesen jobb, mint a React (az Aurelia meg mindennnél jobb, természetesen
- de azt meg egyelőre nem merném bevállalni productionben, mert úgy tűnik, hogy pl. 3rd party támogatása szinte egyáltalán nincs). -
DNReNTi
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Vue-t egyre tobb helyen latom, multcore meg is vettem egy treninget akciosan, ha lesz idom ranezek. En is orulnek mar egy olyan JS (TS) frameworknek, amivel nincs valami bajom.
Egyebkent nekem meg pont a React az ami nem jott at, valahogy felkaru orias, de nem kerdes, ossze lehet rakni egy olyan boilerplate-et, amivel ertelmes mukodo projekteket lehet epiteni. Jelenleg is pont azt porgetem, de alig varom hogy menjek vissza AngularX-re. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Haditechnika, harcászat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Fotók, videók mobillal
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford topik
- További aktív témák...
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

- de azt meg egyelőre nem merném bevállalni productionben, mert úgy tűnik, hogy pl. 3rd party támogatása szinte egyáltalán nincs).
Egyebkent nekem meg pont a React az ami nem jott at, valahogy felkaru orias, de nem kerdes, ossze lehet rakni egy olyan boilerplate-et, amivel ertelmes mukodo projekteket lehet epiteni. Jelenleg is pont azt porgetem, de alig varom hogy menjek vissza AngularX-re.