Hirdetés
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandi0000
üzenetére
Hat, sok sikert kivanok.
Figy, 2010 ota dolgozok foallasu programozokent. Mostanaban interjuztam, most vagyok a vegen, konkretan cincalnak a cegek(nem szet, hanem oda). Ez nem onfenyezes, csak hogy kepbe rakjam a dolgot.Mikor meglattam a kodot, kiguvadt a szemem, es az elso gondolatom az volt, hogy baszki, ez vagy valami, vagy megy valahova...
Persze, par perc alatt sikerult dekodolni, de egy ilyen 50 soros kis valaminek, plane ilyen funckionalitassal konkretan ugy kene kineznie, hogy ranezel es tudod. A belinkelt kod konkretan alkalmas senior fejlesztok interjun valo szivatasara, hogy mondd meg ez mit csinal itt.Szoval, mindenkinek, aki ugy ment oda, hogy nem tud programozni, es sikerul ezen atmenni

A tobbiek meg ne keseredjenek el, nem biztos, hogy Ok a hulyek hozza, itt az egyetlen biztos pont, hogy a tanar es az anyag borzalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Pánik a memóriapiacon
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Cyberpunk 2077
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- sziku69: Szólánc.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest