Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
oladin
csendes tag
segitségeteket kérem. használok egy nyilvántartó programot, ami jelentéseket is generál a hatóság által előirt névvel és rekordképpel. kértem a programozókat, ha korrekciós jelentést csinálok, akkor az ne törölje ki az előző jelentést, mert akkor nem tudom, mit jelentettem előzőleg. mert a programban is csak a legutoljára beírt adatok maradnak. (!) ezt a választ kaptam:
" A jelentéseknek az xxx által kiadott rekordkép alapján ad nevet a program, ez yyy jelentés esetén a következő:
fájlformátum: K9999999.ÉHH
Fájlnév képzése: az 1. karakter mindig K, a 2. karakter a flopi sorszáma, 3-4. a megyekód, a 5-8. a működési kód utolsó 4 számjegye.év utolsó számjegye, hét
Mivel ugyanarról az időszakról lekért jelentésnek mindig ugyan azt a fájlnevet kell hogy adja a program és a Windows egy mappában csak egy azonos nevű fájlt tud tárolni, ezért az újból lekért jelentések mindig felülírják az előzőt."szerintetek ez normális válasz? (egyébként néhány kB-ról van szó)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest