- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
oladin
csendes tag
segitségeteket kérem. használok egy nyilvántartó programot, ami jelentéseket is generál a hatóság által előirt névvel és rekordképpel. kértem a programozókat, ha korrekciós jelentést csinálok, akkor az ne törölje ki az előző jelentést, mert akkor nem tudom, mit jelentettem előzőleg. mert a programban is csak a legutoljára beírt adatok maradnak. (!) ezt a választ kaptam:
" A jelentéseknek az xxx által kiadott rekordkép alapján ad nevet a program, ez yyy jelentés esetén a következő:
fájlformátum: K9999999.ÉHH
Fájlnév képzése: az 1. karakter mindig K, a 2. karakter a flopi sorszáma, 3-4. a megyekód, a 5-8. a működési kód utolsó 4 számjegye.év utolsó számjegye, hét
Mivel ugyanarról az időszakról lekért jelentésnek mindig ugyan azt a fájlnevet kell hogy adja a program és a Windows egy mappában csak egy azonos nevű fájlt tud tárolni, ezért az újból lekért jelentések mindig felülírják az előzőt."szerintetek ez normális válasz? (egyébként néhány kB-ról van szó)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest