- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Régebben olvastam, hogy a microsoft is valamelyik amcsi egyetemmel karöltve fejlesztett olyan programot, aminek kb csak megmondtad, hogy milyen output programot akarsz látni, ez meg szépen összelegozta különböző kódsorokkal."
Ja, mindig felbukkanak ilyen hírek (úgy értem, hogy az elmúlt ötven évben folyamatosan), hogy most már aztán tényleg itt van az a korszak, amikor bárki tud magának a számítógéppel programot gyártatni, de aztán mindig kiderül, hogy a csudát és ennek továbbra sem látszik esélye.
"Én pedig keresem azt munkát/hivatást, mint amit te is írtál, hogy egy éjszakán át ne aludjak, mert megakarom oldani az előttem álló porblémát"
Tekintve, hogy épp jópár ilyen éjszakán vagyok túl az elmúlt hetekben, azért érdemes megjegyezni, hogy az alvás sem egy utolsó módja az éjszaka eltöltésének
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest