Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
"Régebben olvastam, hogy a microsoft is valamelyik amcsi egyetemmel karöltve fejlesztett olyan programot, aminek kb csak megmondtad, hogy milyen output programot akarsz látni, ez meg szépen összelegozta különböző kódsorokkal."
Ja, mindig felbukkanak ilyen hírek (úgy értem, hogy az elmúlt ötven évben folyamatosan), hogy most már aztán tényleg itt van az a korszak, amikor bárki tud magának a számítógéppel programot gyártatni, de aztán mindig kiderül, hogy a csudát és ennek továbbra sem látszik esélye.
"Én pedig keresem azt munkát/hivatást, mint amit te is írtál, hogy egy éjszakán át ne aludjak, mert megakarom oldani az előttem álló porblémát"
Tekintve, hogy épp jópár ilyen éjszakán vagyok túl az elmúlt hetekben, azért érdemes megjegyezni, hogy az alvás sem egy utolsó módja az éjszaka eltöltésének

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- További aktív témák...
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- 1db nagyon apró fekete pötty a képen - Eizo EV2450 24" IPS fekete - HDMI - PIVOT - Made in Japan
- Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest