- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
"Régebben olvastam, hogy a microsoft is valamelyik amcsi egyetemmel karöltve fejlesztett olyan programot, aminek kb csak megmondtad, hogy milyen output programot akarsz látni, ez meg szépen összelegozta különböző kódsorokkal."
Ja, mindig felbukkanak ilyen hírek (úgy értem, hogy az elmúlt ötven évben folyamatosan), hogy most már aztán tényleg itt van az a korszak, amikor bárki tud magának a számítógéppel programot gyártatni, de aztán mindig kiderül, hogy a csudát és ennek továbbra sem látszik esélye.
"Én pedig keresem azt munkát/hivatást, mint amit te is írtál, hogy egy éjszakán át ne aludjak, mert megakarom oldani az előttem álló porblémát"
Tekintve, hogy épp jópár ilyen éjszakán vagyok túl az elmúlt hetekben, azért érdemes megjegyezni, hogy az alvás sem egy utolsó módja az éjszaka eltöltésének

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Samsung S24 ,Fold 4 , A55 ,S21 FE, S20 Ultra Hibás
- i7 / 3070 / 32gb DDR5
- Samsung Odyssey G9 S49CG934SU Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest