- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Aktív témák
-
Chrys_
addikt
pRedATor:
Most lesz vége a polgárimnak, meg eladom a régi gépem és így lesz egy kis lóvé, ami elősegíti a cserét. Az ár meg a két konfig között nem döntő szempont, mert csak pár ezer Ft. a különbség.
Ha nem 640*480-ban akar az ember az új gammákkal nyomulni, akkor nem árt, ha 1 év után vesz egy kicsit gyorsabb gépet (ha van rá lehetősége). Ezt egyéb fórumokon is alátámasztják,ja meg a tapasztalatok...és nem a csúcs PIV-RDRAM-PARHELIA-megmégmittudoménmi konfigokra gondolok.
Hali! -
Chrys_
addikt
Hi!
Eddig a 800-as Celeronom hatottam 1200-on, egy FQP38-as hűtővel. Kib...ott hangos, ezért most már jó lenne egy olyan rendszer, ami elég gyors és relatíve halk is...ezért kérdeztem a tuningmentes állapotokról.
A hozzászólásokból egyre jobban az AMD előnye szűrődik le: azért a 2000+ -os proci alapon járatásához nem hiszem, hogy egy 46 DB-es hűtőre lenne szükség. Még ha egy rendszerhűtőt is betennék, szerintem akkor sem lenne hangos. Ha a PIV 1.6-os ''csak'' tuningolva veri meg az AMD-t, akkor megint egy atombrutál hűtőt kellene vennem, amihez nem sok kedvem van. Most sem ártana egy füldugó...:)
Hali! -
Chrys_
addikt
PIV-es akart lenni, csak nem jött össze... :)
Akkor nagyon úgy néz ki, hogy átnyergelek AMD-re. Spire hűtővel meg állítólag csendes is lesz a gép. Télleg: az AMD-hez szükséges a + hűtés a házba? És ha egyszer odajut a világ, hogy mégse lesz elég az 2 GHz+ a játékoknak (ami valszeg hamarosan be is következik :( ),akkor mekkora tuningot visel el a proc.? -
Chrys_
addikt
Sziasztok!
A közeljövőben tervezek alaplap+proci vásárlást 333-as DDR memóriával. A kérdés az, hogy ha nem veszem figyelembe a tuninglehetőségeket, akkor mit éri meg venni:
1. 1,6GHz P4 (Northwood)
2. XP2000+ (ha jól tudom,akkor 1667MHz)
A P4-es L2 cache mérete asszem 512kB. Ez azért elég jó szempont.
Az áruk nem nagyon különbözik, és mindkettőhöz lehet azonos ár/teljesítmény kategóriában jó lapokat kapni.
Kíváncsi vagyok, hogy ki mire tenné a voksát és miért?
Hali!
Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R5 2400G
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest