Hirdetés
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmz
senior tag
a procinak nagyon sokat ki kell birnia...a memonak már picit kevesebbet, de még mindig ok..., a VGA well.. nekem halt már meg VGA a polcon, biztonsági zacsiban...,de azért ha vigyázol rá és használod akkor 6-10 évig talán birja...
a winyo, hát ez kényes kérdés..ha biztonságra játszol akkor évente nem ár vadi új hdd-t venni, mert csökkented a hibaszázalékot..de azért átlagba elmennek 3-5 évig gond nélkül---6 felett már kifejezetten öregnek számit és innentől szépen parabolába megy fel a tönkremenés esélye,
azért vegyük észre hogy egy 7200-as winyó több mint 100-at fordul másodpercenként...izé most nem osztom le évre, de mint tudjuk forgo alkatrész kopik (most mind1 milyen okból)
Szerk : én is ''húzzuk meg a procit'' párti vagyok de azért meglepően kevesen irtak ide azok közül akik túlhúzták, vagy 2 hétig birta stb..., pedig akadnak ilyenek is szép számmal...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest