Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Most fogok lemenni megrendelni a tranyót, azt mondja a csávó, h. kb.16k, 500W, és olyan feszkóra tekerik, amilyen kell, én speckó 2*36V ra gondoltam, és a tápra veszek egy nagyobb ellenálást, és akor a végfok a megfelelő feszkót foglya kapni!! Azért megkérdem, h. mégis mennyi, és ha több mint 18k, akkor maradok a 31V nál, mert most pont úgy számoltam, h. éppenhogy csak kijövök a pénzből!

Vettem egy diódahidat, 150V 10A, csak máshogyan voltak a lábai, és ilyen bazivastag kébbellel húztam rá a nyákra, ez szented nem baj neki?? Meg átfolyattam cinnel
,
És az is lehet, h. most kifogyok a pénzből, akkkor csak az stk lessz meg kompletten, meg jövőhéten veszek nyákkészítéshez nyákot, vaskloridot, meg szented meg lehet rajzolni sima alkoholos filccel??
9-12V os tekercs, az másik ''trafóba lessz benne, van egy db 9Vos 350mA es kis vmi, kínai nintendóból szedtem, meg van még, pontosabban nagymamáméknál egy 12V 1A asszem, és szented ezek a tranyók nem fogják zavarni a jeleket?? Max leárnyékolom ezeket a kis tranyókat!! Na mek megrendelni!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest