Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Most fogok lemenni megrendelni a tranyót, azt mondja a csávó, h. kb.16k, 500W, és olyan feszkóra tekerik, amilyen kell, én speckó 2*36V ra gondoltam, és a tápra veszek egy nagyobb ellenálást, és akor a végfok a megfelelő feszkót foglya kapni!! Azért megkérdem, h. mégis mennyi, és ha több mint 18k, akkor maradok a 31V nál, mert most pont úgy számoltam, h. éppenhogy csak kijövök a pénzből!

Vettem egy diódahidat, 150V 10A, csak máshogyan voltak a lábai, és ilyen bazivastag kébbellel húztam rá a nyákra, ez szented nem baj neki?? Meg átfolyattam cinnel
,
És az is lehet, h. most kifogyok a pénzből, akkkor csak az stk lessz meg kompletten, meg jövőhéten veszek nyákkészítéshez nyákot, vaskloridot, meg szented meg lehet rajzolni sima alkoholos filccel??
9-12V os tekercs, az másik ''trafóba lessz benne, van egy db 9Vos 350mA es kis vmi, kínai nintendóból szedtem, meg van még, pontosabban nagymamáméknál egy 12V 1A asszem, és szented ezek a tranyók nem fogják zavarni a jeleket?? Max leárnyékolom ezeket a kis tranyókat!! Na mek megrendelni!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Parkside szerszám kibeszélő
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Macska topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest