Hirdetés
- Netfone
- iPhone topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Most fogok lemenni megrendelni a tranyót, azt mondja a csávó, h. kb.16k, 500W, és olyan feszkóra tekerik, amilyen kell, én speckó 2*36V ra gondoltam, és a tápra veszek egy nagyobb ellenálást, és akor a végfok a megfelelő feszkót foglya kapni!! Azért megkérdem, h. mégis mennyi, és ha több mint 18k, akkor maradok a 31V nál, mert most pont úgy számoltam, h. éppenhogy csak kijövök a pénzből!

Vettem egy diódahidat, 150V 10A, csak máshogyan voltak a lábai, és ilyen bazivastag kébbellel húztam rá a nyákra, ez szented nem baj neki?? Meg átfolyattam cinnel
,
És az is lehet, h. most kifogyok a pénzből, akkkor csak az stk lessz meg kompletten, meg jövőhéten veszek nyákkészítéshez nyákot, vaskloridot, meg szented meg lehet rajzolni sima alkoholos filccel??
9-12V os tekercs, az másik ''trafóba lessz benne, van egy db 9Vos 350mA es kis vmi, kínai nintendóból szedtem, meg van még, pontosabban nagymamáméknál egy 12V 1A asszem, és szented ezek a tranyók nem fogják zavarni a jeleket?? Max leárnyékolom ezeket a kis tranyókat!! Na mek megrendelni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mikrotik routerek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Netfone
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő