- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Android szakmai topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #452 üzenetére
Az én osztályaimban mindig akkora állatok voltak,hogy az ausztráliai krokodilfarm kutyaf@sz@
A volt ostályomról ma hallottam egy ''mulis'' hírt: Egy tesi órai balesetet. Képzelj el két tank méretű,magas embert. Az egyik 210cm a másik 196cm. (kb 90-100 kilósak) A labda repül-repül. Ezek meg a külvilágot meg egymást sem nézve rohannak a labda felé. Folytassam? BAAAAAAANG!!!!!!
Az egyik (kisebbik) a felső fogsorával megfejelte a másik jobb vállát. A magasabbik 10 öltéssel megúszta,de a kissebbiknek függőlegesen tört ketté az egyik első foga. Mindkettő húzta maga után a vércsíkot a dokiig.
Szal mik mennek manapság egy tesi óránÉs mi volna,ha télleg bedurvulnának?
Én ilyen környezetben nőttem fel és most is ilyen állatokkal vagyok napszám körbevéve
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest