- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
gLes
őstag
Töröjjétek a topicot...úgy oldottam meg a problémát, hogy megvettem a filmet DVD-n...garantáltan sikeres megoldás :DDD
-
gLes
őstag
-
gLes
őstag
Hellósztok!
Van egy problémás DivX-em, melyet a Media Player és származékai nemigen akarnak lejátszani, még a DivX Player sem. Egyelőre AVIPreview-val le tudom játszani, amiről mondanom sem kell, hogy nem elég. A GSpot diagnózisa a fájlra a következő:
This file is truncated in the ''legacy index'' area; 100 KB (or 103,242 bytes) are missing. This may or may not be serious enough to cause the file to be unplayable.
A fájlt VirtualDubbal készítették. Van valakinek valami ötlete, hogy mit csináljak szegénnyel, hogy újra teljes életet élhessen a videó? :)
Előre is köszi!
gLes
U.I.: valszeg a következő hetekben nemigen nézek erre, de azért csak sziporkázzanak a jobbnál jobb ötletek :DDD
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest