Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
Aktív témák
-
hungeek
senior tag
PCI-s Geforce?
anyám...... mik vannak... mindig tanul az ember! -
reg1
tag
Szia!
Szerintem is a BIOS ban kéne kutakodni,beállítani az IRQ-t meg az elsődlegességet, utána ki kéne sorba próbálni a slotokat hogy melyik fogadja ,szerintem 1. -vagy 2. a jó, meg ellenőrizd hogy a vga ventillátora megy-e!És még valami,kéne tudni hogy hány V-ot kap a videokártya mennyi kell a kártyának és mennyit ad a lap le(s3 savage féle probléma)....
Ennyi:
Bye -
Polesz
addikt
-
Jano
senior tag
Szerintem PCI sínben elég lassú lehet, vagy nem?
-
Wehner
csendes tag
Sziasztok. Az a helyzet, hogy az Amptron alaplapomba (Ali Chipsettes, csak az integrált vidi kártya lehet AGP-s, külön AGP portom nincs. A model száma M754lmr) beletettem, egy PCI-os videókártyát (Gef 4.) A biosban letiltottam az intergrált TNT 2-es vidikártyát, utána a PCI-osra rádugtam a monitor csatlakoztatót, de a monitor a Gef kártyáról nem kap jelet. Továbbra is csak az integrált kártyáról kap jelet. Így nem tudom használni az új kártyámat. Bármilyen ötletetek van azt írjátok meg, kicsit el vagyok már szontyolodva. :O
Köszi: Z
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest