- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
Telepítettem, de az kell is, hogy fel legyen telepítve, mivel ha nincs, akkor nem látja a SATA winyómat. Via Service Pack 4.5,Sata Driver meg ilyesmi. De ezek eddig is fel voltak telepítve és tökre flott volt minden.
Amúgy általában Daemon Tools és Alcohol 120%, Any DVD, Clone CD és Clone DVD, DVD Shrink, a fő progik amiket használok. De mint azt írtam megpróbáltam úgy is, hogy nem telepítek fel semmi ilyesmit csak a szűz XP és a szükséges progik amik tényleg kellenek. Se frissítéseket se semmi mást. De nem jó.
Jumperek, kábelek tutira rendben. Mindent felismer, mindent olvas csak nem tudok lemezt írni. Max újraírható lemezt törölni, de írni már nem tudok rá... Pl. ott van az Easy CD-DA Extractor 10.1-es progi, amivel régebben rengeteg lemezt rippeltem, de még ez a progi sem látja az írókat. Biosban is feltúrtam mindent, és mindent lát minden jól van bekötve. Azt is megpróbáltam, hogy az UTP kábelt is kihúztam a gépből, nehogy megpróbáljon valami progi kapcsolatot létesíteni a nettel. Mondjuk valami nem oda illő kis kíváncsi kémrobotocska.
Vista alatt tökéletesen működik minden. Szóval érthetetlen. Viszont egyszer a Nero 9 kiírta, hogy töltsek le jogosultságot...
Itt vajon mire gondolt?
De ingyenes író programokkal sem volt jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Posta, csomagküldés
- Nintendo Switch
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Konzol Screenshot
- Filmvilág
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest