- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
Csak CD-n van ez? Ha vinyóról játszod, simán megy?
Ha nem: vegyél vissza a DivX decoder minőségéből
Ha igen: vagy túl lassú, vagy túl gyors(!) a cd-meghajtó. Ha túl gyorsan olvas, néha le kell állnia és visszább mennie a fájlban, ilyenkor lehet ilyen megakadás. Nero DriveSpeed. -
Biaggio
őstag
Jaj :0
-
Biaggio
őstag
Topicfelhozatal :DD
Átolvastam jópár témát,
de nem találtam megoldást a problémámra (LG 52x CD-ROM):
CD-re írt kedvenc filmjeim nézése közben gyakran ''megáll'' a kép, majd sietve behozza, mintha gyorsított felvétel lenne :( Tegnap pedig James Bond egyes jeleneteinél csak egyszerűen lassult, de olyan szinten, mintha kitéptem volna belőle a videokártyát :(
A CD-vel nincs probléma, másik gép, olvasó prímán olvassa. A konfig egyéb részei prímán működnek, és eddig nem volt semmi gond.
Várok mindenféle ötletet, tisztítási tippeket, mivel talán ez a probléma (bár még csak fél éves a drága). -
deepwell
aktív tag
Tegnap az uj LG 48x/xxx/48x -os irom azt jatszotta, hogy irni tokeletesen irt, viszont semmit sem olvasott vissza, minden '' nem win32 alkalmazas'' -sal szalt el !! a megoldas az volt, hogy telepitettem, egy Intel Application Accelerator -t ! :) de gondolom S3 nal mas gondok vannak, mert neki a CDkel kezdodott, es most mar a halokartyaja/modeme, vagy esetleg a monitora is elszalt ! :)
-
simonzé
addikt
Tök poén. Mindenki öli egymást, meg teszi fel a kérdéseit, a topic indítója S3Trio meg sehol sincs.
Egyébként gondolt valaki olyan piti hibalehetőségekre, mint:
1. Az alaplapi csatlakozóból kijött a 2 CD IDE kábele
2. Az MSCDex sérült
3. A gép vírusos lett
4. Az alaplap CD vezérlése bekrepált
:(
Adjunk tippeket, aztán kederül, mi volt a hiba.
Te pedig S3Trio mindenképp tudósíts, és válaszolj a kérdésekre. Had okuljunk mi is! -
bélanéni
őstag
jó, nem Offolok.
-
KovacsUr
addikt
/OFF Ne offoljatok... /ON
-
bélanéni
őstag
francba, :O
-
bélanéni
őstag
Ádám, te a Don't Hack reinkarnációja vagy? :p
mér' kezdtél új arcot? ne szégyelld régi önmagad! ;] -
rog
addikt
válasz
dON't hAcK! #106 üzenetére
ne haragudj bazz! egy csomo minden osszejott, es valahogy itt csucsosodott ki. tenyleg nem ugy gondoltam. vagyis ugy gondoltam, de annak csak indirekten volt az oka az amit azt hittem hogy az volt,szoval bocsi megeygszer. tenyleg.
-
rog
addikt
válasz
dON't hAcK! #102 üzenetére
mire valaszoljak?
arra hogy itt rihegsz-rohogsz ossze vissza egy csomo topicban, es meg az is kiderul hogy az adott temarol is csak halvany elkepzeleseid vannak?
erre nem tudok mit mondani.
(azt azert erzem, hogy nem vagyok jo fej, de el kellett mondanom) -
rog
addikt
válasz
dON't hAcK! #100 üzenetére
nem. hanem erre:
''Én egyébként arra gondoltam, hogy betett a srác(?) egy régi CD-t az olvasóba, amit már a kutya szájából rángatott ki, de nem nem ment. (Ekkor ugye bepiszkolódott az olvasó feje) Ezután fogta és átrakta az íróba, hátha ott megy (logika is van a dologban, hiszen az író feje jóval erősebb) de ott sincs válasz. (Ekkor halt be az író). '' -
rog
addikt
válasz
dON't hAcK! #98 üzenetére
ezt a kosz dolgot most komolyan irtad? :D
-
dON't hAcK!
aktív tag
Én egyébként arra gondoltam, hogy betett a srác(?) egy régi CD-t az olvasóba, amit már a kutya szájából rángatott ki, de nem nem ment. (Ekkor ugye bepiszkolódott az olvasó feje) Ezután fogta és átrakta az íróba, hátha ott megy (logika is van a dologban, hiszen az író feje jóval erősebb) de ott sincs válasz. (Ekkor halt be az író). Ettől a pontól már nem ment egyik sem, és ekkor kért segítséget tőlünk - itt követte el a hibát. :)
Egyébként még mindig úgy látom, hogy mindent megtettünk, csak s3trio64v+ már valahogy megoldotta a problémát, esetleg átment másik fórum-ra, mert nem értette, hogy miért nincs válasz majdnem 2 perce.
Szóval azért azt ne felejtsük el, hogy mi mindent megtettünk s3-ért (annak ellenére, hogy Den pár hozzászólást feleslegesnek talált). -
bélanéni
őstag
Megérdemeltük.
-
Den
veterán
Topic nyitva
-
guess.who
senior tag
Szerintem előbb a lemezt kellene másik gépben kipróbálni. Az a legolcsóbb és legegyszerűbb lépés.
Ha a lemez jó, akkor jöhet az olvasó, szintén másik gépben.
Ha ez is rendben van, akkor lehet tápegység, ha az is tutira okés, akkor alaplap(i vezérlő), vagy ezer más dolog.
A CD ledjei egyébként nem minden meghajtóban ugyanúgy működnek, szóval az egyiknél a villogás szimpla olvasást jelent, a másiknál a világítás azt, hogy benne van a CD, de van, ahol csak annyit, hogy a meghajtó működik...
(A CD kezelő bootlemez legyártása és kipróbálása azért néha kicsit bonyolult feladat, nem biztos, hogy ezzel kellene kezdeni... :)) Bár ha S3 vágja ezeket a dolgokat, akkor hajrá! :D) -
KovacsUr
addikt
Kábelhiba abszolút lehetséges, lehet táp is vagy IDE is megtörve vagy kihúzva, egyáltalán nem hülyeség
-
KovacsUr
addikt
Foglaljuk össze.
Ha minden CD-olvasó egyszerre hirtelen nem olvas,
- lehet, hogy a lemezben van a hiba
- esetleg alaplapban, vezérlőben
- vagy szoftverben (ooperációs rendszer).
Próbáld meg áttenni a CD-olvasót másik gépbe, nézd meg, ott megy-e.
Csinálj bootlemezt CD-eléréssel, nézd meg, parancssorból elérhető-e.
Nézd meg, világít-e egyáltalán a LED a CD-meghajtón; ha igen, folyamatosan világít-e vagy villog; felpörög-e a CD -
bélanéni
őstag
guess.who, az egyetlen dolog ami szóba jöhet az a tápegység. (a többi baromság)
lehet, hogy nincs megfelelően hűtve a dolog, az csúnya dolgokra képes:
pl. nem olvasnak a CDROMOK
(nézd meg, mennyi az RPM, kivéve ha nem vízhűtéssel van dolgunk) -
guess.who
senior tag
Egyébként mi van akkor, ha mondjuk gyenge a tápegység, és nem bírja meghajtani az olvasókat? Vagy nem érintkeznek a tápcsatik rendesen?
Esetleg leesett róluk az IDE-kábel -
guess.who
senior tag
Lehet pl. cigifüst lerakódás is, a nikotint nagyon imádják a lézerfejek. Sokszor szimplán csak poros, pl. számtalan ''mjúzikcentert'' láttam már, aminek a lézerdiódáján vastagon állt a por...
És hát nem elhanyagolható lehetőség az sem, hogy a gagyibb CD-olvasókban gagyibb a fej is, ami jó esetben kibírja a garanciaidőt, aztán visszaadja fénysugarát a teremtőjének... :)
(Meg még ezer más ok lehet, de ennyiből szerintem lehetetlen rájönni...) -
Il Padrone
senior tag
Szia,
mindegyik CD irod egyszerre?
Szol egyszer egy serac, hogy nem tudja olvani a hiper szupi game CD-jet, mi lehet a baj. Elmegyek, mutatja a CD-t, es mintha a mezes uvegnek lett volna a teteje, ugy ragadt.
Kerdezem a gyermektol, hogy azert beraktad ugye?
Off
Vitray, meccskozvetites:''Tedd, be!! Tedd, be!! Tedd, be!! Tedd be Bela!''
On
Egyebkent csodat tehet egy tisztitas, vagy tisztitoCD-vel, vagy ahogy en szoktam,
jofajta Hazipalinkaval, mert nemcsak a testet, hanem a lelket is tisztitja. :D -
dON't hAcK!
aktív tag
válasz
dON't hAcK! #2 üzenetére
Esetleg vmi régen írt CD-t szerettél volna berakni, nemment, erre beraktad a másik meghajtóba is?
-
s3trio
csendes tag
Hello .! A CD olvasoim egyszeruen analfabetizalodtak,masszoval nem olvasnak be semmit,mi lehet a gond?Kerlek segitsetek!!!Megorulok a kedvenc jatekaim nelkul!
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest