Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
aszondja: nincs szövege a hozzászólásnak

Salomvár útán tovább Keménfa felé, itt értem megint a kerékpárútra, most már Egerszeg felé kanyarodtam. Bagodról Boncodfölde, majd Teskánd, itt az újabb varia, kanyar Dobronhegy felé. Nem mentem el addig, Teskánd után letértem Babosdöbréte-Kökényesmindszent felé, majd fel Bazitára a szembeszélben. Bazitán keresztül, a hegygerincen (dombgerincen? van ilyen?) kaptam talán a legdurvább szelet, de valahogy nem tudott zavarni
Legurultam, még pár km a városban (Landorhegy, Alsóerdő, Kertváros) és össze is jött a 90 km. Mondhatni étlen-szomjan, mert a kulacsot megint otthon hagytam, müzlit vittem ugyan, de nem éreztem, hogy kéne ennem.11.-én viszont 3 km után azon kaptam magam, hogy "miért is nem jöttem inkább rövidnadrágban?" A hétfői 9 fokból lett keddre 20-22
A szél persze maradt, de ha szélcsendes időben mennék csak bicajozni, hát nem tartanék talán 2000 km-nél se
Na szóval, egy Vas-megyei túra volt (ismét) soron, a múltkori halogyi utamat ismételtem meg visszafelé, kissé rövidítve. A szokott lövői kerékpárút, aztán Vadása-tó-Nádasd-Halogy útvonalon Iváncon át. Ivánc után rövidítettem egy kicsit, mert nem Őriszentpéter, hanem Viszák-Pankasz felé jöttem haza. Hazaúton még bementem Keménfára, állítólag ott is felbukkantak a bálaemberek. De eddigre már csak a 3 egymásra rakott bála maradt, vagy csak így álcázta magát, nem tudom, de emiatt nem álltam meg fényképezni, így erről az útról csak sportypal track van...(most már van, elfelejtettem linkelni
)....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Legurultam, még pár km a városban (Landorhegy, Alsóerdő, Kertváros) és össze is jött a 90 km. Mondhatni étlen-szomjan, mert a kulacsot megint otthon hagytam, müzlit vittem ugyan, de nem éreztem, hogy kéne ennem.
A szél persze maradt, de ha szélcsendes időben mennék csak bicajozni, hát nem tartanék talán 2000 km-nél se
Na szóval, egy Vas-megyei túra volt (ismét) soron, a múltkori halogyi utamat ismételtem meg visszafelé, kissé rövidítve. A szokott lövői kerékpárút, aztán Vadása-tó-Nádasd-Halogy útvonalon Iváncon át. Ivánc után rövidítettem egy kicsit, mert nem Őriszentpéter, hanem Viszák-Pankasz felé jöttem haza. Hazaúton még bementem Keménfára, állítólag ott is felbukkantak a bálaemberek. De eddigre már csak a 3 egymásra rakott bála maradt, vagy csak így álcázta magát, nem tudom, de emiatt nem álltam meg fényképezni, így erről az útról csak
)