Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rétisün

veterán

aszondja: nincs szövege a hozzászólásnak :F

Salomvár útán tovább Keménfa felé, itt értem megint a kerékpárútra, most már Egerszeg felé kanyarodtam. Bagodról Boncodfölde, majd Teskánd, itt az újabb varia, kanyar Dobronhegy felé. Nem mentem el addig, Teskánd után letértem Babosdöbréte-Kökényesmindszent felé, majd fel Bazitára a szembeszélben. Bazitán keresztül, a hegygerincen (dombgerincen? van ilyen?) kaptam talán a legdurvább szelet, de valahogy nem tudott zavarni :N Legurultam, még pár km a városban (Landorhegy, Alsóerdő, Kertváros) és össze is jött a 90 km. Mondhatni étlen-szomjan, mert a kulacsot megint otthon hagytam, müzlit vittem ugyan, de nem éreztem, hogy kéne ennem.

11.-én viszont 3 km után azon kaptam magam, hogy "miért is nem jöttem inkább rövidnadrágban?" A hétfői 9 fokból lett keddre 20-22 :Y A szél persze maradt, de ha szélcsendes időben mennék csak bicajozni, hát nem tartanék talán 2000 km-nél se :( Na szóval, egy Vas-megyei túra volt (ismét) soron, a múltkori halogyi utamat ismételtem meg visszafelé, kissé rövidítve. A szokott lövői kerékpárút, aztán Vadása-tó-Nádasd-Halogy útvonalon Iváncon át. Ivánc után rövidítettem egy kicsit, mert nem Őriszentpéter, hanem Viszák-Pankasz felé jöttem haza. Hazaúton még bementem Keménfára, állítólag ott is felbukkantak a bálaemberek. De eddigre már csak a 3 egymásra rakott bála maradt, vagy csak így álcázta magát, nem tudom, de emiatt nem álltam meg fényképezni, így erről az útról csak sportypal track van...(most már van, elfelejtettem linkelni :B )

....

Új hozzászólás Aktív témák