- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
Archttila
üzenetére
Szerintem hagyd így most már, s szoktasd magad a látványhoz.
Nem akartam korábban beleszólni ezekbe a mozgás beszélgetésekbe, de én mindig így használtam a készülékeimet. Látom persze én sokszor, hogy kevés a 24fps, de én azt a moziban is látom, hogy kevés.
Szerintem azért megy egy picit félre a mozgásmegjelenítés, mert ezeken azért tévéműsort is néznek a felhasználók. S esetleg utána egy 24-es anyag kevés lehet, s hasonlót szeretnének látni a 24 fps-s anyagon is.Egyébként amit chros linkelt még a topic elején kalibrálásról cikket Ted-től, azon is ezek a beállítások vannak.
Vagy van a Spears lemezen mozgásmegjelenítésre tesztanyag. Hintaágyban fekszik egy nő. 24fps-en bármit csinálsz, nem lesz jó, amikor már eléred a Trumotion-nal azt az értéket, ami elfogadható lenne, akkor már szappanopera van.Szerintem is jobban meg kell szokni ezt a beállítást, s akkor már nem lesz gond. Én a B7-et is így használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- OpenMediaVault
- DJI topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest