- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Melyik primecooler vga hűtő a jobb PC HG1 CU vagy a PC HG2 CU
-
gabi133
aktív tag
Erre ''(#22)'' még mindig várok válaszokat! THX!
-
Kerio
őstag
Mit érdemes venni? Mert azért alap 54 fok nem kevés...
-
Kerio
őstag
Szerintem nem igazán létezik olyan, hogy feljebb van a táp.... Nem függőlegesen van a tápegységem, hanem vizszintesen... Tehát igy:
Inkább lehet, hogy az NF-7-nek tették tul felülre a procifoglalatát.... Ezért nem tudom rárakni a Primecooler Hypercool III+ -t.
Igen... Ez nagyon a szélén van.
Ez lenne a jó
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Kerio
őstag
Létezik egyáltalán olyan ház, amiben feljebb van a táp?
-
Kerio
őstag
Most látom, van róla topik
-
Kerio
őstag
Ez a Primecooler Hypercool III+ hűtő milyen alaplapra, és egyáltalán milyen házba megy bele? Mert nekem NF-7-be, és egy normális midi házba nem akar belemenni... A tápegység majdnem rajta van a procin.
Szegény processzor alapjáraton 55 fokos.
Milyen hűtőt ajánlotok? -
gabi133
aktív tag
Hello! Segítség kellene nekem!
Van nekem egy Primecooler PC-HC5+ALCU processzorhűtőm!
Ezt rá lehet-e tenni egy ASUS A8N SLI lapra?
Esetleg egy felszerelési útmutatót be tudna-e valaki linkelni nekem?
(Vagy el tudná-e valaki mondani a felszerelés pontos menetét?)
A válaszokat, linkeket előre is köszönöm! -
hmhm
aktív tag
ahogy elnezem ramenne az op venti...de nem hiszem hogy a primecooler kulon gyartott hozza...csak zalman..ahhoz meg nem tudom mennyire adnak kulon csavarokat..
egyebkent nagyon eselyes hogy passzivan elvinne a kartyat!
de miert nem veszel VGAHG -t? Teljesen halk foleg leszabalyozva es nagyon jo hutesi potencialja van...meg a sima al-nak is! -
hmhm
aktív tag
A gyártó nem titkoltan a Zalman termékei alapján fejleszti saját eszközeit, ami azonban nem jelent semmiféle hátrányt, hiszen nem silány minőségű másolatokról van szó - a gyártó ügyel nehezen kivívott, kedvező piaci pozíciójára! CPU, HDD, VGA, Rendszer -hűtők minden igény kielégítésére!
Szerinted a Zalman nem perelne ha nem anyavallalat lenne? Nem vagyok belso ember..hirek, pletykak keringenek ezugyben.... -
csudri
őstag
up
-
csudri
őstag
A PC-VGAHP 1-hez vásárolható opcionális venti? Bár lehet hogy passzívan is elég egy 9600Xt-re?
-
Obi-1
őstag
Nem tudtam, hogy a PrimeCooler és a Zalman közös tulajdonban vannak.
A passzív HDD hűtőjüket próbálta már valaki? Rezgéscsillapításra használható? -
Totyi
őstag
Hát igen, a honlap elég tré...
Ráhibáztál:mustáros
Most menjek vissza a belvárosba és ki tudja mennyi ideig kínlódjak ott?Inkább megnéztem hogy mit lehet csinálni vele.Biztos rosszat fogtam ki,mert haver is vett egyet és annak semmi baja nincs.Tudnék én is mesélni a mustárról...bár velem korrektek voltak;igaz hogy megpróbáltak behúzni a csőbe;de hülye azé nem vagyok.
Akármit vittem vissza;azt cserélték. -
hmhm
aktív tag
Nálam járt már rengeteg primecooler cucc, szerintem csak belenyúltál a lecsóba...vissza kellett volna vinni...habár ha mustáros akkor talán megértem miért álltál neki magad megoldani a problémát
Mint tudjuk...a primecooler egy zalman anyavállalat, és mint tudjuk (vagy zalmantulajok tudni akarják) a zalman a minőségéről híres. Igaz hozzátartozik az is hogy a primecooler a költséghatékonyabb hozzáállásról szól...
kb 3 éve volt az első primecoolerem, egy procihűtő volt...tökéletesen ment, nagyon csendes volt, és nagyon jól hűtött...szerintem jó választás!
ps: a honlapjukat igazán megcsinálhatnák, ennyire ne legyenek már költséghatékonyak -
Totyi
őstag
válasz
busaattila #6 üzenetére
Olvastad hogy én hogy jártam?
Vagy csak kifogtam egy selejtet... -
georgeeboy
tag
Valaki használt ilyet már? PRIMECOOLER PC-VGAHP1. Egy gecube r9550 re pakolnám.
Tapasztalatok?
thx -
busaattila
csendes tag
Én is csak dícsérni tudom őket, mert olcsók és jók!
Éljen a halk moddingolás!
Üdv: Atesz -
DoubleD
aktív tag
Nekem egy 12cm-es PC hűti a procim, csendes, rendes, szeretem.
-
Totyi
őstag
Bátorkodtam megnyitni ez a témát,ez amolyan gyűjtő lenne;mert mindenféle topicot indítottak;de konkrét gyűjtő topic nincs.
Akkor most már van;remélem nem haragszanak a modik.
A hivatalos oldal:[link]
Vettem egy primecooler 12cm-es színváltós ''kaméleon'' házhűtőt;4 leddel és három színváltással.Szúrnék be képet;de eddig nem találtam.
Dobozból kivettem,rákötöm egy tápra,húúú;de szép villog meg színt vált.Vmi nem stimmel,az egyik nem világít.
Leszedtem a hűtő hátán lévő matricát;és elkezdtem mérni multival,hogy mi a baj.A LED-ig sem jut el a feszültség...de a panelban sincs;ahonnan kiindul a 2 vezeték.
A többin megvan.Jó,elkezdtem kisérletezni;hogy honnan lehetne átkötni...meg is találtam,átkötöttem(forrasztottam) egy dróttal és így működik.
Itt egy kép:[link]
Hát nem tudom...kicsit megingott a bizalmam.Nem ellenőrzik ezeket a gyártmányokat?
Attól függetlenül nagyon szép,és jól néz ki.
Várok minden tapasztalatot;ami primercoolerrel kapcsolatos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest