Új hozzászólás Aktív témák
-
ubul_uv
csendes tag
Üdv
Valaki akinek van párhuzamos portos Colorado 9600 scannere, tudna nekem segíteni?
Újratelepítettem az XP-met, és nem találom a scanner telepítő CD-met, a netről leszedhető driver pedig nem igazán elég neki, mert abban nincsen benne a szuperintelligens TaskBridge nevű színvonalas program, amivel tudok scannelni. Ugyanis ha twain segítségével akarok scannelni az összes létező képnéző és szerkesztő progi kifagy amit próbáltam.
XP alatt egyedül a TaskBridge hajlandó megmozgatni a scanneremet.
Ha valakinek megvan a telepítő CD (szép kék színű), valahogy CD image formájában el tudná hozzám juttatni interneten át?
Köszike. -
Bari
Modder
Sziasztok
Igaz elég régi már a topic de hátha tudok segiteni, annak idején mikor találtam hozzá müködö drivert megirtam a forumba :
Bővebben: link
most nekem is ujra szükségem volt ré de a telepitési trükköt elfelejtettem, még jó hogy le volt irva valahol
Remélem boldogultok vele ti is -
pintyesz
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget!
-
Keitaro
addikt
Azért nem találsz, mert nincs
http://www.primax.nl/
Itt a support alatt megtalálod a scannered és a drivereit és win2k az uccsó rendszer amihez még van. -
pintyesz
senior tag
A felti scannert szeretném feltenni a gépemre,de a világon nem találok XP-s (működő)drivert hozzá!
Aki tud,segítsen!PLEASE!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Forrmell.enn
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest