Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag

Az árához mérten a kijelzőben kellemesen csalódtam. Szépek a színek, a betekintési szög sem rossz kivéve felülről. Onnan hamar invertálódnak a színek, de a többi irányból nem vészes. Rosszabbra számítottam. Hasonló de márkásabb készülékek ilyen áron borzalmas kijelzőket kapnak!
A kamera olajfestményt csinál, úgyhogy sok mindenre nem használható legfeljebb 1-2 dolgot megörökíteni jó. Mintaképet nem csináltam, de jobb is.
Naposabb időben biztos jobb képeket csinálna mint ebben a szürkeségben, de csodát ne várjon senki.A gps sem hiányzik igazán, mert akinek van mobilnete az egész jól használhatja a navigációt, arra megfelelő. Főleg ha van wifi a közelben, akkor még pontosabb. Nem navigáltam vele, de a pozíciót jól mutatta.
A hangerő kicsit halkabb mint amit megszoktam, de programmal lehet rajta erősíteni. (pl. Volume Booster stb..) Ennek root a feltétele. De amúgy sem vészes. Fülessel szépen szólnak a dalok, nem torzít.
Rootolás után a rendszer is kellemesen működik, nincsenek akadások. Az oldalakat egy idő után újratölti, de ez nem meglepő. 512 MB rammal is szépen elfut a 4.2.2-es Android.
Játékok akadás nélkül futnak, pl. Turbo Fast, Angry Birds. Komolyabb játékokkal is elboldogul szerintem, bár azokat nem próbáltam ki.
Antutu teszt ~11000 volt, ami teljes mértékben elfogadható.
Teszt a telefonról: [link]
A rootolás folyamata a következő:
1. Framaroot nevő .ap fájl letöltése. 1.6-tól már támogatott ez a készülék is. [link]
2. A fájl felmásolása a telefonra, majd a telefonon az Ismeretlen források bepipálása a Biztonság menőpontban.
3. A Framaroot-1.6.0.apk fájl telepítése a telefonra.
4. Program indítása. A SuperSU kiválasztása a programban, majd rákattintani a Boromir gombra.
5. Kiírja hogy kész, utána telefont újra kell indítani és már kész is!
6. Root uninstaller vagy hasonló programokkal le lehet törölni a szükségtelen rendszer alkalmazásokat, amivel szép kis hely szabadul fel a ram-ban.Remélem segítettem kicsit annak aki ezt a készüléket szeretné megvásárolni.
Bátran ajánlom, az Edigital-nál most 29.900.-, ami nagyon jó ár.:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Oculus Meta Quest 2 64 GB 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Naposabb időben biztos jobb képeket csinálna mint ebben a szürkeségben, de csodát ne várjon senki.