Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BOBAKILL

őstag

Az árához mérten a kijelzőben kellemesen csalódtam. Szépek a színek, a betekintési szög sem rossz kivéve felülről. Onnan hamar invertálódnak a színek, de a többi irányból nem vészes. Rosszabbra számítottam. Hasonló de márkásabb készülékek ilyen áron borzalmas kijelzőket kapnak!

A kamera olajfestményt csinál, úgyhogy sok mindenre nem használható legfeljebb 1-2 dolgot megörökíteni jó. Mintaképet nem csináltam, de jobb is. :D Naposabb időben biztos jobb képeket csinálna mint ebben a szürkeségben, de csodát ne várjon senki.

A gps sem hiányzik igazán, mert akinek van mobilnete az egész jól használhatja a navigációt, arra megfelelő. Főleg ha van wifi a közelben, akkor még pontosabb. Nem navigáltam vele, de a pozíciót jól mutatta.

A hangerő kicsit halkabb mint amit megszoktam, de programmal lehet rajta erősíteni. (pl. Volume Booster stb..) Ennek root a feltétele. De amúgy sem vészes. Fülessel szépen szólnak a dalok, nem torzít.

Rootolás után a rendszer is kellemesen működik, nincsenek akadások. Az oldalakat egy idő után újratölti, de ez nem meglepő. 512 MB rammal is szépen elfut a 4.2.2-es Android.

Játékok akadás nélkül futnak, pl. Turbo Fast, Angry Birds. Komolyabb játékokkal is elboldogul szerintem, bár azokat nem próbáltam ki.

Antutu teszt ~11000 volt, ami teljes mértékben elfogadható.

Teszt a telefonról: [link]

A rootolás folyamata a következő:
    1. Framaroot nevő .ap fájl letöltése. 1.6-tól már támogatott ez a készülék is. [link]
    2. A fájl felmásolása a telefonra, majd a telefonon az Ismeretlen források bepipálása a Biztonság menőpontban.
    3. A Framaroot-1.6.0.apk fájl telepítése a telefonra.
    4. Program indítása. A SuperSU kiválasztása a programban, majd rákattintani a Boromir gombra.
    5. Kiírja hogy kész, utána telefont újra kell indítani és már kész is! :)
    6. Root uninstaller vagy hasonló programokkal le lehet törölni a szükségtelen rendszer alkalmazásokat, amivel szép kis hely szabadul fel a ram-ban.

Remélem segítettem kicsit annak aki ezt a készüléket szeretné megvásárolni.

Bátran ajánlom, az Edigital-nál most 29.900.-, ami nagyon jó ár.:
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák