- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cincinatus
tag
Egyszer használtam folyamatosan netezésre és filmezésre és kb. 4 órát bírt. Ez mondjuk tényleg nem sok, de nekem elég (4 óránál több szabadidőm egyben ritkán van). A kijelző nagyon szép, akadást sehol nem tapasztaltam, a wi-fi is kiválóan működik, a kivitelezés nagyon igényes, egyáltalán nincs olcsó kínai kinézete
Egy dolog, ami nem tetszik: a memória kártya behelyezése. Le kell pattintani felül egy műanyagot és úgy betenni, ez nem túl praktikus megoldás...
-
Gabor12
tag
Én az extreme digital boltban vásároltam, azért mert tudom milyen minőséget produkálnak és azt hogy engedik ki.
A csomagot valahogy vissza is kell küldeni és az sem időben sem pénzben nincs ingyen. Sőt.
Úgy tűnik az árban nincs benne egy korrekt minőségellenőrzés, így azt a vevőnek kell megtennie. Persze lehet kockáztatni, de én azt kértem legközelebb legalább kettőt rendeljenek be, hátha az egyik jó lesz. (nem szeretnék egy esetből általánosítani, de eddig vettem két Concorde-ot abból az egyik rossz volt, egy Prestigiót az rossz volt, Háromból kettő rossz, ennyit a minőségellenőrzésről. A boltban pont előttem hoztak vissza egy rossz myaudio tabletet.)
Azt ajánlom mindenkinek, hogy boltban vásároljon és rögtön próbálja ki a wifi-t, futtasson le egy két tesztet mielőtt elviszi, ha van rá mód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged