- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
-
Mobilarena
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekesi.l
újonc
Sziasztok,
én sem piszkáltam a tabot, de ugyanígy jártam: elutaztunk két napra, ez alatt teljesen lemerült (ezt már máshol is olvastam itt az it cafén, mint potenciális hiba forrást).
Amikor feltöltés után indítottam volna: csak az első képernyőig jut, és nem megy tovább. Az ismert "power button" + "volume -" gomb kombóval nem jut be a recovery menube.
Eddig is volt néha szükség rá, hogy a gyári állapotot visszaállítsam, akkor még működött.Olvasva a szerviztapasztalataidat.... hát inkább megpróbálom megoldani magam, még ha nem is vagyok nagy szaki...
Túrtam a netet és jelenleg itt állok:
- a prestigio (egyik rejtett download) oldaláról a megfelelő gyári ROM-ot letöltöttem
- a hozzá adott manual szerint megcsináltam az SD kártyát: igen ám, de nem jut el addig a boot folyamat, hogy az SD kártyáról helyreállítsa a ROM-ot...Két kérdésem van:
1. honnan lehet megfelelő drivert letölteni az USB flash-eléshez?
2. Az Amlogic Flash Toollal együtt csomagolt Worldcup driver megfelelő-e?
3. Amlogic flash tollal nekem nem sikerült elindítani sem a folyamatot: a tab-ot megtalálja, de config filet kér, és itt megáll a tudomány...
4. Milyen más flash tool alkalmazással lehet visszatölteni a ROM-ot ami erre a tab-ra jó lehet?Köszi.
(Bocs a sok kérdésért, de szerintem sokan fognak még ezzel a problémával jönni...) -
papsszi
csendes tag
Szép képe van, a játékok 90% akadás mentessen fut rajta. Mondjuk én nem vagyok autóverseny fan.
Subway -el játszottam rajta, meg Orders and Chaos duells al. Illetve Deffense játékokkal, de sosem volt vele gondom. Remélem szerviz után nem lesz vele több problémám mert szeretem nagyon. -
papsszi
csendes tag
Meg is jött a válasz a FIXIT Hungary KFt. től.
Másolom amit a levélben kaptam.Your service order is registered with Service Order #FHU01408X0056 on February 18th, 2014 at 15.14.12.
Please arrange goods delivery to service center within 5 days.
Product Type: PC Tablet
Article: PMP3870C_DUO
Serial Number: PMP60633019405
Client Description: Does not work
Fault Description: -Komoly nem?
-
dodopek
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HP notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fujifilm X
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest