- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
Újra csináltam mindent, kicsit jobban átgondolva, szigorúan csak a rootoláshoz szükséges dolgokat, lépéseket megtéve, mert egyébként káosz lett a vége.
Háromszor csináltam végig és kopogjam le, egyenlőre minden működik, és remélhetőleg működni is fog. Ha nem, akkor még egy kísérlet, majd vissza a gyári. De csináltam azért mentést mindenről.Megjegyzés:
Nálam kizárólag a "talált driverrel lehetett megcsinálni (Win7 prof lehet ilyen)
A 4.0.4-es 3G ICS simán ment, akárhányszor tettem fel (biztos az én tabom ilyen, pedig nem 3G-és)
Mivel az sd kártyákat békén hagyja érdemes az elején minden szükséges zip filét (a recoverys telepítéshez) és minden appot feltenni a telepítésre, biztos ami biztos.
Csak a gapps omlott össze, de mielőtt újra telepítettem volna, a rootolt 4.1.1-es tabon kitöröltem a saját telepítő varázslóját, így ez nem okozott gondot, a gapps angol változata megcsinálta ezt is.
A gapps feltevése után mindenképpen újra kell indítani, mert belassult, de utána oké lett minden.
Minden eddigi app és az újak, amiknek rootjog kell mennek (rom manager, titaniumbackup, root explore, alsa mixer, task manager, system app remover, stb).Ha nem vacakol, nem bántom, mert semmi extra dolgot nem akarok tőle, olvasni, híreket, újságot, gyorsabb megnézni az emaileket, könnyebb előszedni, ha valamit meg akarok nézni a neten, kicsit legyen jobb a hangja, tűnjenek el a reklámok meg a memóriát foglaló makacs saját appok. Ezt eddig hozza.
Bárki belekezd, szívesen segítek. Igaz amit írtál, bármi is történik, a gyárit újra lehet tenni. Sőt bármilyen megbolondult állapotba került, számítógépen mindig megjelent a két sd kártya tartalma, azokat nem bántotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest