- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Aktív témák
-
philodox
csendes tag
Üdv!
nem pqi, de 512 ddr ram...
Sulinetben (mi másban?) vettem egy Asus a7n8x-x alaplapot (nforce2, FSB 400), meg egy db noname 512/400 memóriát. Bootoláskor a gép látja mind az 512 Mb ramot, de csak 200 MHz-en.
Gép vissza a szervizbe, ők felküldték a nagykerbe, ott megnézték, és üzenték, hogy ez így van jól, mert bár csak 200-at ír ki, de az valójában 400, mert meg kell szorozni 2-vel, mert fel meg lefele is küld adatot (vagy mi...)
Amikor innen felküldték a szervizbe, azt mondták, lepróbálták a ramot más alaplapban (nem tom milyenben), meg ebbe a lapba is tettek más ramot (brandet és nonamet) és ez a mobo mindent 200-on lát. Diagnózis: hibás memovezérlő, csere és kész.
Ehhez képest azt üzeni vissza a nagyker, hogy ez így jó????
A gép a szervízben, szerintem tollasnak látták a hátam, de nem veszem át addig, amíg valaki meg nem nyugtat...
Köszi!
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest