- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Aktív témák
-
luiz187
tag
Megnéztem egy kis tuning mellett is (bár a mai 250fsb-k mellett ezt nem biztos, hogy annak hívnám) 100-ról 110-re állítva 2.5-4-4-8-ra állt át. Hát ez már kevésbé jó gondolom, de főleg a tendencia, ami zavar. Hogyan mehet ez akkor 200 fsb mellett. Valakinek van ezirányú tapasztalata?
[Szerkesztve] -
luiz187
tag
A kisker, ahol én vettem, a ramiristől rendelte, úgyhogy biztos ami biztos alapon valószínűleg felhívom őket is. Remélem azt mondják majd, hogy vállalnak annyit, amennyi a honlapjukon van, mert van egy asus alaplapom is tőlük. Meg egy másik helyről egy seagate vinyó, az is 3 év gar elvileg.
-
luiz187
tag
Közben rájöttem, hogy tényleg 2.5-3-3-6 az igaz. Nálam a 2-3-3-6 csak azért volt, mert 266-on mennek. De véglis egyelőre nincs gond vele.
-
luiz187
tag
Bár most csak 400 fsb-s proci megy mellette, de ha ezek az értékek jók, annak örülök.
Hát először én is ezt hittem, de aztán rákérdeztem, és a válasz arcon csapott. Amúgy amikor én néztem a ramiris honlapján, ő is máshogy adta a garit. Rendesen élettartam volt írva, sulinettel 2 év.
Nem tudom melyik kisker számít a ''rendes'' kategóriába, de azt igen, hogy sok van, amelyik nem. Lehet, hogy sulineten kívül megadják, de a sulinetes cumóknak formanyomtatványa van asszem, amin nincs külön rublika a különböző lejáratú garanciáknak. Külön garilevél se jár ezekre a cuccokra. Én is csodálkoztam, hidd el és szeretném elhinni, hogy legalább ami a honlapokon van, az igaz is, de sajna nem így van. Pedig jó lenne, mert akkor a seagate vinyómra is 3 év járna, de egyelőre megelégszek avval, hogy egész jó áron volt, és nem samsung van ráírva. Ki tudja milyenek lehetnek azok. Mindenki örült, hogy 3 évet adnak rá, de ezt úgyse tudja szerintem sulinetbe érvényesíteni senki, mivel nincs nyoma a számlán. -
luiz187
tag
Én szintén sulinetbe vettem ilyen ramokat, persze ott szarnak az élettartam garira, még azt se adták meg, amit a honlapjukon olvastam, meg amit a nagyker ad rá.
A többi terméket is fényezték, pl samsung vinyók, hogy 3 év gari, azt ha megnézed a számlát, nincs ráírva semmi, tehát a szokásos 1 év. Legalábbis nekem ezt mondták.
Én se ismerem ezeket a ramokat, de azok alapján, amiket írtatok akár meg is lehetek elégedve. Bár nekem hynixet meg samsungot ígértek, de végül ezt kaptam egy kicsivel drágábban, aminek annyira nem örültem. Nálam most 2*512 van, amire everest azt írja, hogy 2-3-3-6-on megy. Ez nem tudom jónak számít, de erősítsetek meg ebben a tudatban. Örülnék, ha nálam is menne majd 450-en, mint roPHka-nál. Az nem lenne semmi.
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó. Csatlakozók: 4db HDMI, LAN, 3db USB, ANT-TV, VGA, AV T
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest