Hirdetés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Megcsináltam az összes pontot sikerült is belőnöm az egyenes kötődésű csomópontot, de amikor kilépek belőle, akkor egy alakzatként kezeli az egészet. Tehát nem tudom a pontokat arrébb vinni."
Hát lépj be újra a csomópont szerkesztőbe, aztán oda lehet húzni vonni a csomópontokat, ahova csak kell... -
Remélem jól értem a dolgot...
1. Szabadkézi sokszög: alakzat beszúr
2. Megrajzolod az 1 vagy több egyenesből álló alakzatot, ha be akarod fejezni, nem kell több egyenes, akkor ESC gomb. (Csak klikkelgetni kell az egérrel, úgy lesz(nek) egyenes(ek), mert ha nyomva tartod az egérgombot, akkor tényleg szabadkézi rajz lesz)
3. Az alakzaton jobb egér és Csomópontok szerkesztése
4. Valamelyik végponton (ez fontos) jobb egér és Egyenes kötődésű csomópont
5. Bármely csomópontot megfogva tetszés szerint mozgathatod őket
6. Természetesen az alakzatot egységként is lehet kezelni, lehet mozgatni, elforgatni ill. egyéb transzformációkat is végezni vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- sziku69: Szólánc.
- Kompakt vízhűtés
- Mobil flották
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest