- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Netfone
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sali77
tag
Itt egy játékos akkor jó igazán ha minden tulajdonsága megfelelő arányban van edzve.
Az egyik link amit kaptál, sőt a file amit én küldtem neked az is tartalmazza melyik poszton mit hogyan kell egzeni.
Vásárlásnál is olyan játékosokat kell keresni akik jól vannak edzve.
Hiába magas egy csatárnak a fő skill-je ha nem jó a technikája vagy épp a lövése.Mindenképp figyelni kell. Anno én sem figyeltem rá, és amikor megismertem az itteni srácokat, és felvilágosítottak a dolgokról, komplett csapatot kellett cserélnem(sok pénz ráment). Aminek meg is lett az eredménye csont nélkül jutottam fel a IV osztályba, és az első szezonomban 8. lettem.
Most már tudom nem biztos az az erősebb csapat akinek a kezdő 11 ÖE-je magasabb, lehet az akinek kevesebb, de jól edzett játékosai vannak. PL egy védőnek nem kell lőnie. Ha az is van edzve csak az ÖE-t növeli, de nem tesz sokat a mecsen kapott Ratinghoz. Ha valamit nem jól gondolok akkor úgy is kijavítanak remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest