Hirdetés
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
tknof1871
üzenetére
Nekem már az is új, hogy Pause állapotban képes volt frissíteni a felirat szinkronját, mert én ilyet eddig nem is vettem észre. Lehet, nem tűnt fel az előzőnél.
Ugyanis én ahhoz voltam szokva már a KMPlayernél is, hogy esetleg akkor frissül, ha pillanatra elindítom. Vagy menet közben próbáltam nyomogatni, csak sajnos elég nehéz eltalálni a megfelelő szinkront. Én amúgy távszabályzóval is kezelem, ahol két külön gombot állítottam be erre. Így még menet közben is tudok korrigálni
De ilyen problémák néha vannak, tehát ilyenkor kénytelen vagyok:
- Megnyitni a feliratot (Total Commander F3 vagy Jegyzettömb)
- Valahol megállítom a képet, egy beazonosítható szövegnél, ahol épp mozdul a szája például.
- Megnézem az időpontot a lejátszón és a feliratban is.
- A kettőből különbséget vonok, ezt állítom be szinkronnak. Kellemetlen persze, hogy nem tízes számrendszerben kell számolni, de még abba is belezavarodok néha, hogy ezt most plusz vagy mínusz irányba kell kalkulálni.A számolásban segíthet: http://www.grun1.com/utils/timeDiff.cfm Vagy lehet találni még ehhez hasonlókat.
Továbbá ilyenkor még mindig lehet kisebb eltérés, de azt már egyszerűbben tudom korrigálni +/- irányban a távszabályzóval, mint teljesen vaktában eltalálni a jó szinkront.
Vagy néha kénytelen vagyok előszedni a Subtitle Workshop, vagy hasonló programot, és átidőzíteni a feliratot, de az is elég macerás, szokni kell a kezelését. Pedig van feliratszerkesztő a PotPlayer és KMPlayerben is, de azokkal még annyira sem tudtam zöldágra vergődni. Viszont a felirat azzal is megnyitható egyébként: Subtitle Explorer, Alt+E.
Továbbá volt régebben valamilyen egyszerűbb felirat-manipuláló program, legutóbb is kerestem ilyet, de nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest