- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
janeszgol #141 üzenetére
De itt a gyarto allitasa szerint 80nit felett DC dimming van. Szoval vagy a gyarto hazudik, vagy tovabbra se ertem milyen 120Hz PWM-rol van szo.
#137 ginola: a 10 probalkozast en fel ev alatt sem biztos, hogy elernem. Mindig fulhallgatoval telefonalok, es ezzel biztos nem vagyok egyedul.
Ez a keszulek akkor nem a romolgatosoknak van, de tovabbra sem gondolom, hogy ez 1%-nal tobb felhasznalot erintene.A PWM kerdesemet ezek szerint nem ertetted.
-
DrKapocs
őstag
válasz
janeszgol #141 üzenetére
Erről tudtok valamit, az androidcentralon ez van fenn:
"All the phones on this list have been tested by us and vetted to help alleviate eye strain when used at regular brightness levels above 50%. We would recommend never using a phone below 50% brightness level simply because many of them use tricks to help keep image quality high, as I said above. Oftentimes, that means PWM dimming.
My recommendation is to use these phones at high brightness to ensure no flicker, then use an app like this screen and notification dimmer to artificially lower the brightness. I've tested a lot of screen-dimming apps, and this is the best one."Letöltöttem a Playről a javasolt appot, vajon számíthat? Az tény, hogy 100%-os fényerőn mutatja a készülék magát, de ugye nem égeti ki a retinád emiatt. Mennyire jók ezek az appok vagy kamu az egész?
Update: bocsi, ezt töltöttem le.
-
-
válasz
janeszgol #139 üzenetére
Én ezt tudom.
Azért kérdeztem, hogy akkor mitől fáj a feje, mert fentebb a PWM-re panaszkodott még, de az sem volt egyértelmű.. [link]
De köszi a kiigazítást természetesen.
Így már kerek:
The display backlight flickers at 120 Hz (worst case, e.g., utilizing PWM) .
The frequency of 120 Hz is very low, so the flickering may cause eyestrain and headaches after extended use.
In comparison: 53 % of all tested devices do not use PWM to dim the display. If PWM was detected, an average of 18071 (minimum: 5 - maximum: 3846000) Hz was measured.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bele tud-e a hibázni a Poco a papíron tökéletes középkategóriás telefonba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Formula-1
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest