- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
Flashy
veterán
hát igen a por az elég nagy probléma. én is panel lakásban szinte naponta porszívózhatnék a gépben is, oké, a ház oldala nincs fent, de ha fent lenne akkor is megtalálná bele az utat a por, csak így könnyebb porszívózni :) szerintem ki kell próbálni, nézni kell a hőmérsékletet meg a por mennyiségét aztán el lehet dönteni hogy hidegebb lett-e és ha poros lett akkor fogod-e eléggé porszívózni :)
-
Flashy
veterán
előbbiből kifelejtettem, hogy fordítsd meg a ventit és nézd meg mi történik... ha nemmegy, visszafordítod, nem nagy meló... én tettem a tápom aljára befelenyomó ventit, a hátulján meg ott a kifelenyomó, nem változott semmi :))
-
Flashy
veterán
szerintem jó lenne. a tápból azért kifele huzza általában a venti, mert a tápok olyan alakúak, hogy máshol csak szűk rések vannak rajta amin a levegő belemegy. ha simán megfordítja a ventit zárt tápon, akkor befülled mert nem talál ki elég gyorsan a réseken, de ha irányított légáramot csinál benne pl egy a ház belsejébe nyomó ventivel az addig oké. az más kérdés hogy a háznak meg nem annyira jó hogy meleget nyomsz bele. olyan táp kéne, ami a ház felső sarkában van, hátulján kapja befele a meleget, a tetején meg ki a házból egyből. de így megszűnne a táp melegkinyomó funkciója.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest