- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Aktív témák
-
Flashy
veterán
hát igen a por az elég nagy probléma. én is panel lakásban szinte naponta porszívózhatnék a gépben is, oké, a ház oldala nincs fent, de ha fent lenne akkor is megtalálná bele az utat a por, csak így könnyebb porszívózni :) szerintem ki kell próbálni, nézni kell a hőmérsékletet meg a por mennyiségét aztán el lehet dönteni hogy hidegebb lett-e és ha poros lett akkor fogod-e eléggé porszívózni :)
-
Flashy
veterán
előbbiből kifelejtettem, hogy fordítsd meg a ventit és nézd meg mi történik... ha nemmegy, visszafordítod, nem nagy meló... én tettem a tápom aljára befelenyomó ventit, a hátulján meg ott a kifelenyomó, nem változott semmi :))
-
Flashy
veterán
szerintem jó lenne. a tápból azért kifele huzza általában a venti, mert a tápok olyan alakúak, hogy máshol csak szűk rések vannak rajta amin a levegő belemegy. ha simán megfordítja a ventit zárt tápon, akkor befülled mert nem talál ki elég gyorsan a réseken, de ha irányított légáramot csinál benne pl egy a ház belsejébe nyomó ventivel az addig oké. az más kérdés hogy a háznak meg nem annyira jó hogy meleget nyomsz bele. olyan táp kéne, ami a ház felső sarkában van, hátulján kapja befele a meleget, a tetején meg ki a házból egyből. de így megszűnne a táp melegkinyomó funkciója.
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest