- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyitaho
tag
üdv emberek!
55"-ös plazma tv vásárlását tervezem, Panasonic P55ST60-asat vennék de egy ismerősön keresztül jelentős kedvezménnyel tudnék lg vagy samsung tv-t venni. tudom h itt mindenki pana párti de ha muszáj lenne másik 2 márkából választani akkor melyikre esne a választás?
-
hegyitaho
tag
üdv mindenki!
st60-on gondolkozom de elriasztottak, hogy világos nappaliba nem való a plazma, én meg nem találtam olyan szimpatikus lcd tv-t ami sokkal olcsóbb lenne mint az (55)st60 duplája. tudom, nem ideális kivilágított üzletben lcd-k mellett nézegetni, ezért is kérdezem itt, van-e aki pincén vagy dedikált házimozi szobán kívül (minden teszt ide ajánlja) rendes nappali fényviszonyok mellett is használja és mik a tapasztalatai.
kösz! -
hegyitaho
tag
válasz Shadowbull #49069 üzenetére
valóban, nem így akartam fogalmazni, inkább ezt kellett volna írnom "átlagos napközbeni fényviszonyok". találtam egy ilyen hasonlítgatást tükröződésre amiben az st60 a többihez képest jól teljesít csak nem tudom mennyire megbízható ez a dolog ilyen kevés tesztelt tv-vel viszonyítási alapnak.
-
hegyitaho
tag
válasz gorbep #58489 üzenetére
bár én csak a saját st60-am alapján tudok nyilatkozni, de ezzel kapcsolatban semmi ghosting-gal kapcsolatos incidens nem volt az elmúlt 3 hónapban mióta megvan. ne ez legyen ami visszatart. panashopban az eladó azt állította, ha valami véletlen folytán mégis beégne valami az vagy idővel elmúlik vagy a menüből elérhető fehérmosás programmal gyorsan kiszedhető. az elején még próbáltam valamennyire figyelni erre, de miután semmi jelét nem láttam ki is ment a fejemből, olyan is volt pl h iptv adás le lett pause-olva és az a kimervített kép ment ki tudja meddig mire eszembe jutott, az se ártott meg neki. nézek minden féle csatornalogós dolgot, még azt sem láttam soha beégve. menüben a pixeleltolásnak 2 opciója van: be és automatikus.
a fényerő is bőven elég, az is tök kamu hogy túl sötét nappali használathoz. kicsit viszont tükröződik.
a legnagyobb csalódás az a feketeés az elmosódás (amik elvileg pont az erősségei), gondoltam megúszom kalibrálás nélkül, pár helyen olvastam mennyire jó tud lenni out-of-box,.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest