- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
-
DM-Fan
nagyúr
Ár/érték arányban nagyon jó, de minőségben azért elmarad a Pioneer-től. Sokan választják és nincs rá panasz, szóval nem rossz lejátszó, de én akkor is inkább a Pioneer-t választanám, annak tartósságban nincs párja (nameg a Burr-Brown 192kHz/24-bit DACs sem rossz benne). Ráadásul ebben a témában nincs már nagyon hova tovább fejlődni, szóval most megveszed, nem jön ki jövőre forradalmian új DVD-lejátszó, így meg lehet engedni nyugodtan egy normálisabb lejátszót. Nekem fontos, hogy jó lejátszóm legyen, mert nagy DVD-gyűjteményem van és igenis látszik a különbség. Neked kell tudnod, hogy mennyi olyan anyagod van, ami miatt érdemes lehet jobban a pénztárcába nyúlni, de nem nyúlsz mellé az általad említett Panasonic-kal sem. Én a Pioneer-ben még nem csalódtam, pedig ez sem a legjobb, de ár/érték arányban (a 100 eFt alatti kategóriában) szerintem talán a legjobb jelenleg a piacon és ismerősnek már lassan tényleg 10 éve megy a Pioneer DVD-lejátszója, de már az enyém is a sokadik évét tiporja, pedig nap mint nap megy több órát.
Aktív témák
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest