Keresés

Aktív témák

• szp1

addikt

válasz afiaf #11409 üzenetére

Csak halkan kérdezem: nem gondoltál egy középkategóriás BD lejátszóra esetleg?
    Visz minden lemezt, gyönyörűen felskáláz, és lassan eljön a Blu-ray áttörés is ( mint a DVD annak idején). Van Pana is, már 50k körül - VieraLink-es. Pl ez.
    De van Pioneer is.....

• DM-Fan

nagyúr

válasz afiaf #11409 üzenetére

Ár/érték arányban nagyon jó, de minőségben azért elmarad a Pioneer-től. Sokan választják és nincs rá panasz, szóval nem rossz lejátszó, de én akkor is inkább a Pioneer-t választanám, annak tartósságban nincs párja (nameg a Burr-Brown 192kHz/24-bit DACs sem rossz benne). Ráadásul ebben a témában nincs már nagyon hova tovább fejlődni, szóval most megveszed, nem jön ki jövőre forradalmian új DVD-lejátszó, így meg lehet engedni nyugodtan egy normálisabb lejátszót. Nekem fontos, hogy jó lejátszóm legyen, mert nagy DVD-gyűjteményem van és igenis látszik a különbség. Neked kell tudnod, hogy mennyi olyan anyagod van, ami miatt érdemes lehet jobban a pénztárcába nyúlni, de nem nyúlsz mellé az általad említett Panasonic-kal sem. Én a Pioneer-ben még nem csalódtam, pedig ez sem a legjobb, de ár/érték arányban (a 100 eFt alatti kategóriában) szerintem talán a legjobb jelenleg a piacon és ismerősnek már lassan tényleg 10 éve megy a Pioneer DVD-lejátszója, de már az enyém is a sokadik évét tiporja, pedig nap mint nap megy több órát.

Aktív témák