- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
swaggie5
csendes tag
válasz magy1975 #54349 üzenetére
Én elkövettem azt a hibát annó, hogy a PS4-et Bloodborne bundle-ben vettem meg. Előtte sosem játszottam DS-szal csak videók alapján tettszett a hangulata azt hittem hack n slash. Mondanom sem kell az első bossig se jutottam el, a játék lényegét sem értettem, de vagy 2 hónapig nem volt más játékom így mindig újrakezdtem az első fél óráját...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz magy1975 #65285 üzenetére
Ugyanúgy megy mint PS4-en; Beállítások > Mentett adatok és játék/alkalmazás beállításai > Mentett adatok (PS4) > USB-meghajtó > Másolás konzol alapú tárhelyre. Eltart egy darabig amíg beolvassa (Várj...), plusz kijelölésnél is kell egy kis idő mire aktiválódik a Másolás gomb.
-
Pferi
senior tag
válasz magy1975 #65343 üzenetére
Én egy Fat32-re formázott 16 gigás Kingston pendrive-n tartom a mentéseket, ha ExFat-tal nem látja próbáld meg Fat32 filerendszerrel, hátha...
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs