- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Istyu74 #104857 üzenetére
mert 1 szervert használ az az ~50 millió ps4 felhasználó, ezért nem fogja sose kihasználni a sávszélt
(#104859) HagaNRG: 70-80k között mennek újonnan, vannak ajánlott boltok, érdemes átfutnod az összefoglalót,a slim az eredeti ps4 kisebb, továbbfejlesztett változata, "butább" mint a PRO de olcsóbb is 50k-val
-
bandi0000
nagyúr
nem igazán vicces a dolog, mert én is benyaltam ezt annak idején, hozzá szokik az ember a jóhoz az xbox 360 ál
-
bandi0000
nagyúr
nem mindegyik teló eszi meg BT-n a kontrollert, a samum nem akar csatlakozni hozzá, bezzeg a navon mizun megy rögtön
-
bandi0000
nagyúr
kipróbáltam én is ezt a sixast, hát nem akar működni, bluetooth-on sem akar párosodni, ha meg otg-vel dugom rá, akkor azt írja az app hogy no sixas detected... ötlet erre? S7 edge
-
bandi0000
nagyúr
válasz
alratar #104436 üzenetére
úgy értsd, hogy ha te vettél ps4-et, akkor mivel nem tudtok másképp egymással játszani, csak úgy hogy a haverod is ps4-et vesz, ha meg lenne oldva ez a cross play, akkor dönthetnétek szabadon a konzolok mellet, így meg a gyártók döntenek helyettünk
(#104440) alratar: tök felesleges itt kiakadni több hsz-en keresztük, nem lehet megoldani, nem oldották meg, köcsög ms,köcsög sony, ez van...am picsa pénzért adnak manapság már konzolt, szóval ha neked megér 50k-t hogy játssz a haveroddal akkor hajrá
-
bandi0000
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #104254 üzenetére
ha nem kábellal, akkor vehetsz egy normális routert+konnektorba dugható jelerősítőt, bár jel gyengesége!=a lassabb kapcsolattal
-
bandi0000
nagyúr
válasz
marilllyo #104240 üzenetére
csak itt az a baj, hogy ha baja van a gépnek, akkor nem a boltba viszed be, hanem a gyári szervizbe, ami a hireltech, amikor én vittem a gépet, mondta a srác hogy már nem kell garijegy, hanem elég a számla, másképp lehetne vele trükközni, ergó számla mindenképp kell hozzá, de nekem mind1
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szarvasbogár #104035 üzenetére
nem igazán éri meg az a pár s, de ha jól rémlik, az összedoglalóba vannak tesztek róla
-
bandi0000
nagyúr
válasz
#20844032 #103860 üzenetére
köszi, ez érdekes, mert vez nélkül nyomtam rá erre hogy lője át a profilt, persze akkor 1-es állásba, azt írta sikerült...de akkor valszeg semmit nem csinált
nem is akartam vacakolni ezzel, mert ha jól gondolom akkor, minden játékhoz külön-külön kéne rátölteni a profilt?
Ad az annyi pluszt amúgy? Profilváltás nélkül a 2. állásba is nagyobb a basszus?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Petya2900XT #103847 üzenetére
köszönjük válaszát,véleménye fontos számunkra...
-
bandi0000
nagyúr
Sony gold fejhallgató:
Ma szereztem, elég baráti áron, bár van is 1-2 esztétikai hibája, viszont, most úgy érzem, hogy ha tudtam volna hogy ennyire jó, akkor hamarabb veszek, illetve új árát is megéri
2 éves amúgy a fejhallgató, a párnánin lekopott a bőr, de nincs repedve, nem tört el magától, nyilván ha dobálja az ember akkor sérülékeny, mert annyira sok anyag nincs benne, de ha ésszel használja az ember, akkor nem lesz vele ilyen gond
Basszus nem tudom kevés e vagy sok, a többi gagyi fejhallgatómhoz képest jobb, PC-re kötve bass testtel elég jó, van benne mély azért rendesen szerintem, csak maga a játékokba nincs annyi, lehet ha kipróbálnék egy 100k-s fejest nyilván jobb lenne...
a virtuális 7.1 nagyon jó, már amelyik játékba, pl P.T.-be simán hallottam hogy a hátam mögül balról nyílt ki az ajtó, vagy DC-ben merről előznek
BF-ben jól leadja, hogy merről lépkednek, lövések hangjai merről hallatszódnak
Viszont ami zseniális, hogy magán a fejhallgatón lehet szabályozni a hang/chat audió arányát, mert eddig mindig in game-ben kellett lehalkítanom a játékot hogy halljam a haverom
Igazság szerint arra vettem, hogy chateljek, de úgy néz ki rászokok miatta a játékok alatti fejhallgató használatára is, nagyon nagy élményt ad
-
bandi0000
nagyúr
válasz
capafog23 #103835 üzenetére
én se arra céloztam hogy te vagy a béna, de szerintem ezt leírtam...
nem tudom más autósnál hogy működik, de ha szellem autókkal játszol, akkor az nem verseny, mert akkor time trial, ez az igazi verseny, akarva akaratlanul vannak koccanások, értem hogy mi a problémád, de ezek ellen a retardált játékosokkal nem lehet mit csinálni
-
bandi0000
nagyúr
válasz
capafog23 #103829 üzenetére
sőt a konzolt is eladhatod ennyi erővel, mert ilyen mentalitással nem csak a DC ben játszanak
a fifában kezdéskor 1 emberrel végigszalonoznak a kapudig
fps ben RPG vel vagy detonátorral ölnek meg...Lackooo84: csak ott basztad el, h a gariztatáshoz nem is kell a garijegy csak a számla, a vásárlás dátumával
-
bandi0000
nagyúr
sony gold fejeshez mondtátok, hogy lehet leszedni különféle "beállításokat" azt honnan tudom hol tudom leszedni?
-
bandi0000
nagyúr
az az értelme, hogy így is fut a menü... épp ez az ha játszol, a menüt nem látod, szóval inkább játékok vigyék azt a felesleges erőt mint hogy a menü, a pro-ba meg ugyan ez a proci csak kicsit meg van rángatva, szal elviekben az is ilyen
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Petya2900XT #103431 üzenetére
csak azt elfelejted kedves barátom, mikor kijött a ps akkor azt hiszem 2 mag jutott a menüre, aztán x idő óta már csak 1 mag áll a menü rendelkezésére, nem biztos hogy jól mondom, de tuti hogy kevesebb erőforrást kap
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Roland861010 #103410 üzenetére
erről azért lehetne vitázni, de ennek nem itt van a helye...
történelem fontos igen, de csak az általános műveltségben, máshol nem fogja senki sem hasznosítani, gyakorlatilag ez is csak töltelék tárgy az oktatásban, mert sokkal többre menne az ember ha azt tanítanák amit tudnia kell, vagy tud hasznosítani az életben
-
bandi0000
nagyúr
dehogy lehetne, szerinted te írnál egy levelet tört angollal pl, hogy szeretnél fordítani és rakják be, egyrészt nekik pénzbe kerül majd hogy berakják, illetve uk muk fuk nem is raknák be, mert ha bármilyen baromságot belefordítanának akkor kiröhögnék őket, tehát ellenőrizniük kellene, hogy minden párbeszéd úgy van lefordítva, ahogy az eredeti jelentése megkívánja
-
bandi0000
nagyúr
Azért mert valakinek ki kell fizetni azt, hogy magyar legyen a játék, a fifa is ezért állt le a magyarosítással, mert nem érte meg, nyilván nem én vagy ti szabjátok meg hogy megéri e ezt a nyelvet is belerakni vagy sem...
nem hagynak kiskaput mert akkor ennyi erővel mé kell akkor a játékért is fizetni, mért nem hagynak kiskaput
mai világba azért illő tudni egy nyelvet legalább, és ha már valaki végigszenvedett 5-6 évet suliba nyelvvel, akkor nagyjából meg kell hogy értse azért azt amit lát a képernyőn
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Roland861010 #103368 üzenetére
mert te fogod kifizetni a magyarosítást a játékhoz? vagy aki nem igényli akkor az is fizessen többet? ha magyar lenne a világnyelv akkor lenne benne
-
bandi0000
nagyúr
de most komolyan? nem szarkazmusból kérdem, de el tudja itt bárki is azt képzelni, hogy hazaérsz és felrakod a VR szemüveget és úgy játszol bármivel?
Mert gyakorlatilag 1-2 horror játékon kívül meg magam szórakoztatásán kívül ha vennék, úgy járna mint a 3D, elején rongyosra, aztán meg csak ha valaki jön akkor mutogatnám neki h milyen fasza
mert egy BF1-et pl senki nem fog VR-ben használni, meg nem is lehet
-
bandi0000
nagyúr
válasz
F.B.I. #103291 üzenetére
ja akkor nem szóltam
Én még mindig azt mondom, hogy nekem is pro pörögne, ha ésszel csinálták volna a dolgokat, 1080p max graf, atom stabil fps el, 4k meg vagy grafra vagy fps re menjen rá, csak a kiadók így is úsznak a játékokkal, egyszerre 3-4 beállítási opciót csináljanak az sok, ami biztos hogy vagy az alapgép, vagy a pro lesz elhanyagolva egy idő után, vagyis nem lesz normálisan optimalizálva rá
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Nayrobi #103260 üzenetére
ne haragudj, de pont a pc sek miatt lett hozva ez, erre kaptunk egy olyan erősebb konzolt, ami többnyire 1080 p re is 4kt számol, és valójában nem is 4k, ráadásul amelyik eddig nem tudott stabil 60fps-t az a pro-n se tudja...igen valamivel szebb, de főleg 4k-n az extra felbontás miatt, senki nem mondja h ne vegyék meg, de azt se tartom valószerűnek h minden pro tulaj el van ájulva h mekkora előrelépés
-
bandi0000
nagyúr
válasz
SoundBox #103109 üzenetére
nekem is tanyasi netem van, ugyan ez volt, és azt csinálta a faszi, hogy feltelepíttetett velem egy progit, amivel tudta irányítani a gépem, vagyis látta amit látok, és mutattam neki hogy a PC-n se tölti be a psn store-t, amit jó esetbe neked se fog, szóval ha azt elküldöd neki akkor látja hogy mi nem tölt be és rá jön remélhetőleg h miért
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Roland861010 #103028 üzenetére
pedig az bot egyszerű, odamész megütöd elfutsz odamész megütöd elfutsz... ezt kb 20-szor megcsinálod és halott
nyilván erősebb fegyverrel könnyebben megy
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Roland861010 #103022 üzenetére
fejlessz, craftolj, igazából egy vas csővel is ki lehet nyírni a nyomkövetős dögöket csak nyilván nem egyszerre, meg célszerű fejre célozni, illetve rúgni, mert akkor földre is tud kerülni, meg magát a karaktert is tudod fejleszteni , és akkor lehet van olyan skill ami azt csinálja, ha elkezdene harapni a zombi, akkor ki tudja tekerni a nyakát vagy hasonló
de amúgy van az x. küldetésnél a nagy böszme zombi, aminek a kalapácsát ha felvetted akkor 2-őt rávágsz a nyomkövetősre és már döglött is
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Roland861010 #103018 üzenetére
maeha összetett amúgy
ha harap a zombi x-et kell nyomogatni, a fegyvert meg lehet fejleszteni és un. karbantartani, persze ezekhez nyersanyagot kell gyüjtögetned, ha van elég akkor a háromszöggel tudod megcsinálni...
3 napja játszok vele, magamtól jöttem rá
-
bandi0000
nagyúr
válasz
dragonborn #103015 üzenetére
számold meg a kêpkockákat...
esetleg a tv tudja kiírni ha tudsz olyat megnézni, bár ez utóbbi se biztos mert dinamikus felbontásnál vagy felkonvertálálst nem tudja megkülönböztetni
-
bandi0000
nagyúr
lehet én vagyok a béna de most nem találtam az öf-ban ezeket
szal kamerának mennyi hely kellene hogy normálisan működjön?
Illetve láttam hogy most már van 2.0 kamera is, az tud valamivel többet, vagy csak a VR miatt adták ki ? -
bandi0000
nagyúr
nem azt mondom, hogy nincs különbség, mert van, de akik ajánlják azok azt mondják nincs is más értelmes döntés, holott 40-50k-val többet nem tud... van pár játék ahol ugyan úgy fut, vagy rosszabbul, olyan is van ahol pár% különbség van
na már most akkor lenne az egésznek értelme, ha fullHD-ra nem 4k-s skálázott képet számolna... mindenesetre egyáltalán nem látszik, hogy a gép 2X erősebb
-
bandi0000
nagyúr
hogy működik ez a felhőbe mentés?
lényegébe ha vennék, és lementene mindent, de lejárna és mondjuk 1 év után újítanám meg, akkor a régi mentéseim megmaradnának? -
bandi0000
nagyúr
ha ugri bugrit akarsz akkor ott a TF2, ha viszont komoly háborús játékot akkor a BF1-BF4
perge666: nagyon sokat játszottam a MOH-val , első részekkel, kár hogy abbahagyták a szériát
Jól gondolom, hogy Dying Light: The Following - Enhanced Edition ebbe benne van az alapjáték + a kieg is?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #102605 üzenetére
törne el a kezük
-
bandi0000
nagyúr
dying light hogy áll fps droppok terén? 30 fps ugye?
-
bandi0000
nagyúr
mi is annak az appnak a neve amivel ki lehet nyomni telóra a képet? persze nem sony telefon
-
bandi0000
nagyúr
válasz
alratar #102117 üzenetére
nyilván be zavar, talán, de nem biztos, de lehet be lehet állítani h más gombbal, vagy máshogy kapcsolódjon be, vagyis csak gondoltak arra a programozok, de ha megkeresed azt az alkalmazást akkor rögtön kiderül
Neoteric: multkor én 30 at kaptam
ink ezt osztogassák mint az ingyen játékot
na én is uprageltem HDR re
na jó nem, viszont valamiért magasra volt állítva a fekete szint v mi, alacsonyra állítotam és olyan színek jöttek elő hogy ihaj csuhaj
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest