- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
Jackie_Chan #48683 üzenetére
Első körben ott kellene próbálkozni, ahol vetted, nincs ilyen, hogy "itt Miskolcon". De gondolom ők meg elhajtanak azzal, hogy a Sony Magyarországhoz kellene vinni. Hívd fel az ügyfélszolgálatot holnap szerintem, először a boltot a biztonság kedvéért.
-
Jhonny06
veterán
Pontosan hol lehet megnézni, hogy mikor jár le a PSN előfizetés, meg beállítani, hogy ne újítsa meg? Egyszer már megtaláltam, de most böngészőből a store-ból átmentem a profilomba, de nincs semmi ilyesmi.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Petya2900XT #48565 üzenetére
Ha a single részével már egyáltalán nem játszol, akkor necces. Vannak küldetések, főleg most a heist-tel együtt, de azért messze van a megunhatatlantól. Ha haverokkal játszotok többen (tehát legalább 4-5), akkor el lehet vele lenni sokáig, amúgy kevésbé.
-
-
Jhonny06
veterán
válasz
gyuribácsi88 #48479 üzenetére
Izgi lehet, az egyik vezeti a traktort, a másik mellette eteti a tyúkokat bónusz pontért.
-
Jhonny06
veterán
válasz
gyuribácsi88 #48414 üzenetére
USA PSN, nekem HUN account-om van, akkor gondolom felejtős..
-
Jhonny06
veterán
Ha eBay-ről vettem egy primary Destiny-t (magyar account-om van, a Destiny-t ugye egy másikra belépve töltöttem le), akkor ha a store-ból most megveszem a DLC-t hozzá, menni fog? Csak az számít, hogy fel van-e telepítve az adott gépre, vagy nem fogja érzékelni, mivel az alap játékot nem a sajátomon vettem?
-
Jhonny06
veterán
válasz
N@idia #48301 üzenetére
A Project Cars tipikusan olyan, amivel nagyon vigyázni kell. Konkrétan a most kijövő gameplay videóknak már köze nincs ahhoz a "Project Cars"-hoz, amit anno mutogattak brutális effektekkel meg minden. Volt most egy videó, ahol a DC mellett futott párhuzamosan és kb. 1 szint volt, hatalmas csalódás.. gondolom azok a régi videók agyon voltak effektezve, attól volt olyan szép képe, nem igazán a gameplay-t vették fel.
20k-t én se adtam még soha 1 játékért, az AAA címeket 8k-ért veszem eBay primary/secondary account formájában..
A régebbieket használtan. Volt olyan, hogy 20k-ért majd 4 nagyon jó játékot vettem. A PSN store amúgy brutális túlárazott. Vannak jó akciók, de amúgy kerülendő.
-
Jhonny06
veterán
válasz
RunnyJuggler #48260 üzenetére
Én is így vagyok vele. Legyen azért nehézség a játékban, ha már többször anyázok miatta, akkor az már nem játékélmény..
-
Jhonny06
veterán
Elkezdtem játszani a Destiny-vel, maga a játék baromi jó, de valamit nem értek. Nincs különválasztva a single és a multi rész, vagy hogy van ez, hogy csinálom a küldetéseket és random bejön egy lvl 30-as emberke és egyből lekaszál mindenkit, én meg emiatt nem fejlődök??
Ezt be kéne állítani valahogy, vagy ilyen végig a játék? Oké, hogy alapvetően multi, de ez így elég "érdekes"..
-
Jhonny06
veterán
Számítógépen és PS4-en is ugyanolyan jó. Főleg, hogy utóbbi nem kezel pendrive-ot, tehát ha nincs plusz médialejátszód vagy valami a szobában, akkor nem tudsz zenét hallgatni. PC-n meg nem kell tárolni a zenét és végtelenek a lehetőségek. Nyilván, ha mindig ugyanazt hallgatod és már le vannak warezolva a zenék, akkor annyira nem tűnik érdekesnek a dolog.
-
Jhonny06
veterán
válasz
PandaMonium #47881 üzenetére
Én is komolyabb gamer PC-ről váltottam, de nagyon nem panaszkodhatok a PS4 grafikája miatt, teljesen jó minden. Persze van olyan, aki szeret a 32x-es AA-val buzulni, de az már a véglet.
-
Jhonny06
veterán
válasz
gyuribácsi88 #47808 üzenetére
Nem a kihívás miatt, szimplán nem jön be ez az állandó sötét theme.
-
Jhonny06
veterán
-
Jhonny06
veterán
A The Crew trial telepítésénél kiírt valami mentési hibát a gép, hogy betelt az online tárhely és nem tudja tárolni, ez mi?
Nem lokálisan vannak tárolva a mentések? Azóta továbbment és a mentés is megy.
-
Jhonny06
veterán
válasz
PandaMonium #47582 üzenetére
Már a 10k-s árkategóriában is bármelyik modell lenyomja ezeket a megatrendi gamer wireless füleseket. Ezek nem azoknak készülnek, akik jó hangzást akarnak.
-
Jhonny06
veterán
Ez a 2 órás The Crew trial még elérhető? Ha igen, akkor meddig?
-
Jhonny06
veterán
válasz
KisTücsök #45508 üzenetére
"Meglett mondva érthetően, hogy miért csalás, de még így is megpróbálod megmagyarázni."
Nem lett megmondva. Te meg még 1-2 ember megpróbáljátok úgy beállítani, mintha csalás lenne, ennyi történt. Ezer éve léteznek prev. gen-re is ilyen kiegészítők, sehol nincs leírva, hogy ez csalás lenne.
-
Jhonny06
veterán
válasz
gyuribácsi88 #45441 üzenetére
Ideje lenni beletenni 1-2 dolgot az első hsz-be
-
Jhonny06
veterán
válasz
ForRedGlory #45436 üzenetére
Nekem is kéne cserélnem, semmire sem elég ez az 500GB, nem gondoltam volna.. még van 75GB-om, de alig van fent valami: LBP3, Knack, Dying Light, GTA V, Dragon Age, inFamous FL, inFamous SS, Order, Destiny demo (22GB!!), Last of Us.
Ma felmegy a Killzone, a Project Cars már nem fog
-
Jhonny06
veterán
válasz
Rigormortiis #45319 üzenetére
_ANNYIRA_ nem érdekel, hogy digitalba megvegyem, mert eléggé 1X végigvivős játék, tehát kvázi bukod a pénzt. De ha ennyire zavar, ne olvasd a topicot..
-
Jhonny06
veterán
Van esély rá, hogy a Killzone benne lesz a listában? Pont most akarnám megvenni, nem lenne jó..
-
Jhonny06
veterán
Bazz, még mindig nincs PS+ lista?
-
Jhonny06
veterán
válasz
ForRedGlory #45072 üzenetére
Azért egy Killzone bebaszna..
Örülnék neki
-
Jhonny06
veterán
válasz
delibab #45054 üzenetére
Függ a pontos típusától, nem mindegyikre lehet rákötni: [link]
Az meg, hogy van-e értelme, nem teljesen világos kérdés..
iMac-re rákötni kvázi ugyanaz, mint egy monitorra. Vagy ez, vagy TV.
Én amúgy nem kötnék konzolt monitorra, nálam hozzátartozik az élményhez, hogy messziről, kényelmesen leülve, nagy képernyőn játszhatok. Ha már asztalnál görnyedve kényelmetlenül, akkor inkább PC.
-
Jhonny06
veterán
válasz
gyuribácsi88 #44947 üzenetére
Ez a videó nagyon odabasz.. ilyenkor mindig megjön a kedvem a játékhoz, pedig azért mostanában elég vegyes dolgokat hallani (brutál grafika, de nulla fizika például).
-
Jhonny06
veterán
válasz
haddent #44891 üzenetére
Ezt én is mindig nézem, hogy miért anyázik valaki, hogy nem tudja lejátszani a PS4 a filmeket..
Ha számítógép monitorán játszol, akkor átlököd a képet a PC-re, a mai TV-k pedig tökéletesen lejátsszák pl. pendrive-ról. Mi a probléma?
A különböző hálózati megoldásokról nem is beszélve.
-
Jhonny06
veterán
válasz
janitor01 #44731 üzenetére
Csak akkor rakom sleep módba, ha töltök valamit és nem játszom rajta, amúgy mindig kikapcs. Hozzátéve, hogy nem is játszok napi 10 órát, tehát nincs szükség arra, hogy gyorsan bekapcsoljon, vagy ami a sleep mód előnye (nem sok egyébként). Van olyan nap, amikor be se kapcsolom, tehát nem lenne értelme.
-
Jhonny06
veterán
Mondjuk nem tudom, hogy mi abban a logika, hogy nálunk kevesebb akció van.
Félnek, hogy megvennénk a játékot, vagy mi?
-
Jhonny06
veterán
válasz
ForRedGlory #44579 üzenetére
Ezt a kört én is eljátszottam valamelyik nap más ügyben, szintén majdnem 3k bukta, kurva jó ez a paypal..
(egyébként az, csak hát ezeknél az átváltásoknál meg küldözgetéseknél szépen lassan eltűnik a pénzed). És ez csak egy ~35k körüli összeg volt, mi van, ha még egy nullát mögé írsz?
-
Jhonny06
veterán
esetleg valaki egy kis ezoterika tanácsot?
-
Jhonny06
veterán
válasz
hakydakillah #44504 üzenetére
paypal topic
-
Jhonny06
veterán
Na, elkezdtem én is az Order-t, baromi hangulatos, iszonyatosan eltalálták a 19. század végi London-t, kis Harry Potter-es képi világgal. A feeling miatt csak este érdemes játszani.
Ahogy lent mászkálsz a metróban vagy a szűk utcákban a kirakatokat nézegetve, bazz, brutál jó.
A bevezető alatt kicsit megijedtem, hogy ez most tényleg ilyen cutscene alatt gombnyomogatós játék lesz, de szerencsére elmúlt ez a jelenség, ahogy elkezdődött az első Chapter. Kb. 45 perc volt mindennel együtt, ha nem néztem el valamit. Van lehetőség nézelődni, de sokszor olyan a feladat, hogy siettet a játék. Jók a fegyverek, az AI elég bénán lő (volt olyan, hogy ott állt előttem és 2-3 másodpercenként sütötte el a pisztolyt, kicsit mű, WTF), de meghalni tényleg csak akkor lehet, ha 5-en lőnek rád és nem vagy fedezékben (mediumon tolom amúgy).
Ami miatt nagyon anyáztam, hogy a 2. chapter kb. annyiból állt, hogy az elején egy cutscene, utána követtél valakit (nem lövöm le a poént), szétnéztél egy helyszínen és az újabb cutscene után már írta, hogy Chapter 3, itt egy kicsit elment tőle a kedvem, most szünet. Pedig az első rész viszonylag normális hosszúsága miatt reménykedtem, de ez brutál nagy ugrás volt sajnos.
Azért kell hozzá vas, rendesen pörög a venti.
Egyelőre azt mondom, hogy megérte a 9k-t, még ha nem is tudom továbbadni. Később kipörgetem hard-on is. Megpróbálom nem átrohanni.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Ezredes1943 #44442 üzenetére
Valóban nem ugyanaz, sokkal szarabb
-
Jhonny06
veterán
válasz
Ezredes1943 #44439 üzenetére
Gyenge koppintása ennek: [link]
-
-
Jhonny06
veterán
válasz
gyuribácsi88 #44362 üzenetére
Legközelebb írd azt, hogy "én"
-
Jhonny06
veterán
válasz
gyuribácsi88 #44360 üzenetére
Ki csinált segget a szájából? Leírtuk, hogy gáz a hosszúsága, de senki nem mondta, hogy soha nem fogja megvenni. Ettől függetlenül nem egy rossz játék.
-
Jhonny06
veterán
válasz
gyuromoj #44358 üzenetére
Továbbadni nem lehet sajnos, 1X töltheted le a PS-re azzal az accounttal amit ő ad, aztán átlépsz a sajátodba. Szóval ha letörlöd vagy bármi ilyesmi, akkor bukta.
Ha olcsón akarsz hozzájutni, akkor inkább lemezen vedd meg és add el minimális buktával, mert ezzel a módszerrel kvázi a nyakadon marad. Én is csak azért vettem meg hirtelen felindulásból, mert nem akarok várni vele és viszonylag olcsó.
-
Jhonny06
veterán
válasz
ForRedGlory #44255 üzenetére
Azt nem tudom, hogy melyik jó bele, 1TB fölötti winyókat kértél, linkeltem..
-
Jhonny06
veterán
válasz
ForRedGlory #44215 üzenetére
Lejjebb kéne görgetni
1.5TB-os az viszonylag ritka, de 2TB-ból több WD is van (black, green, purple).
-
Jhonny06
veterán
válasz
ForRedGlory #44213 üzenetére
Aquában van WD Green és Black is raktáron: [link]
-
Jhonny06
veterán
válasz
PandaMonium #44165 üzenetére
Kinek mi, szerintem borzasztóan gagyi mindkettő..
-
Jhonny06
veterán
válasz
Vasy09 #44053 üzenetére
Meg ugye ilyen árfolyam mellett nem is igazán éri meg. 20 dollár az majdnem 6k, én 8k-ért vettem bontatlanul a Last of Us Rem.-et, minimális veszteséggel el tudod adni, ha meguntad, a digitálisat nem. A többi játék meg pláne drága ahhoz képest, használtan lazán megveszed ennyiért bárhol, nem érdemes ilyen oldalakkal kockáztatni. Ha már ennyire vágyik az ember az izgalomra, hogy mikor tiltják le, akkor primary account ebayről, olcsón.
LBP3-at használtan 6500-ért vettem, itt 8k és megintcsak nem tudod eladni.
-
Jhonny06
veterán
válasz
xenom0rph #43829 üzenetére
Valószínű
Vagy többet állsz fedezék mögött, mert nehezebb kinyírni az enemy-t
Tipikus fanboyok érvelése, vagy már levonták a kártyájáról a pénzt és nem tudja visszamondani az előrendelést, szóval ezzel nyugtatja magát, hogy "mégse adtam ki 20k-t egy 5 órás játékért".
-
Jhonny06
veterán
válasz
gyuribácsi88 #43819 üzenetére
Szép ez, nem tudom mit rinyálnak ennyien. A 4. kép hangulata odabaszós!!
-
Jhonny06
veterán
válasz
donceleger8 #43817 üzenetére
Nem jár hozzá alapból.. amúgy nem feltétlenül szükséges megvenni hozzá, csak jól szellőző helyre tedd és akkor nem lesz gond a melegedéssel. Elég stabilan áll magától is a ps4, de az állvánnyal nyilván jobb. [link]
-
Jhonny06
veterán
Légyszi linkeljetek még pár 200 megás gifet, hadd fogyjon a sávszél
-
Jhonny06
veterán
válasz
PandaMonium #43600 üzenetére
Tudsz kártyával
-
Jhonny06
veterán
Ha anno ebayről vettem egy primary account-ot a dying light miatt, akkor abban most újra be kell jelentkezni a frissítések miatt?
-
Jhonny06
veterán
Na, tegnap este továbbvittem a First Light-ot és összesen 1X tapasztaltam egy kis beakadást (még mindig nem frame drop, annál sokkal durvább), meg kicsit hangosabb a gép, mint pl. egy GTA V közben, de semmi különös. Úgy tűnik, hogy csak az első ~10 percet nem szerette a gép.
-
Jhonny06
veterán
Igen, bundle-ben vettem, lemez volt hozzá és azzal az ég világon semmi gond nem volt. És igen, újra leírom: kifejezetten szaggat a kép. A GTA-ba volt frame drop, amit írsz. Meg tudom különböztetni a kettőt, a frame drop normális jelenség, viszont az ilyen mértékű szaggatás és porszívó hang kevésbé.
Mindenesetre felhívom a boltot, lehet, hogy gariztatás lesz belőle. Csak azt nem értem, hogy más játékoknál miért nem volt ilyen.
Feltételezem, hogy ha szar a grafikus chip vagy ilyesmi, akkor minden akadna.
-
Jhonny06
veterán
Kb. 1 hónapja használom, a GTA V-öt végigtoltam vele és semmi baja nem volt. Arra tudok gondolni, hogy ugye a GTA lemezről ment, a First Light meg winyóról, hogy esetleg azzal lehet probléma.
Bár a Dying Light is winyóról ment (nem játszottam vele sokat) és annál nem tapasztaltam ilyesmit.
-
Jhonny06
veterán
Most jutottam el oda, hogy kipróbáljam az inFamous First Light-ot, az első 10 percben brutálisan sok akadozás volt, a PS ventije tuti 100-on pörgött, olyan hangos volt, hogy azt hittem ennek itt most annyi, WTF
Más tapasztalt ilyet?
Fülhallgatón keresztül volt olyan hangja, mint egy porszívónak bazz.. ilyen sok kakaó kell ennek a játéknak? Mert a grafikája nem olyan nagy kaland.
-
Jhonny06
veterán
Én szerintem megint bepróbálkozok egy eBay-es accounttal, ami a The Order-t illeti
Túl jó áron adják és a Dying Light-nál elég szépen bejött 8k-ért.
-
Jhonny06
veterán
Szerintem ez az elejétől fogva világos volt, hogy szebb tuti nem lesz a BF4-nél, nem is kell.. engem inkább az zavar, hogy túl hasonló. Persze, beraktak néhány új játékmódot, de ezt teljesen új játékként eladni..
PC-n szép lesz, ha valaki csak a grafika miatt veszi meg. Azért grafikailag a BF4 se olyan nagy szám konzolon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest