- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
US accra lehet pl amazonon venni külön US accos feltöltőt, vagy a UK USA is jó?
-
bandi0000
nagyúr
Kösz, teljesen egyetértek veled, az a baj hogy mindenki úgy van vele hogy csak egyszer rakja fel a kérdést
meg minden kérdés kicsit eltért, és sokáig tartana nyilván megkeresni az azonos szövegkörnyezetes témát
Majd ígérem én is próbálok az ilyenekre válaszolni most már úgy is benne vagyok
-
bandi0000
nagyúr
Ha meg vannak osztva a profilok, akkor végülis mindenki használhatja a sajátját a saját gépén vagy 1 accon játszunk?
-
bandi0000
nagyúr
akkor végül is egyszerre ketten nem tudnánk egymással játszani azzal a játékkal ugye?
Mondjuk még végszóba annyi, hogy a megosztáshoz elég annyi hogy primary itt is ott is, de attól még mondjuk a saját accunkkal léphetünk be, ergó tehát megosztjuk és a saját accunkkal játszunk, tehát nem kell a másikét használni
-
bandi0000
nagyúr
tudom hogy elegetek van de még egy kicsit én is idegellek titeket vele
Szal, haverom ps én az én accom primary, enyémen az övé, ez teljesen rendben van, viszont egyrészt, csak neki van plus-a, ez menni fog így mindkét profilon?
És mi van akkor ha van egy 3., us acc amin van egy játék, és mindketten szeretnénk vele játszani?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
haddent #46847 üzenetére
Igaz nem ARC be dugtam de majd megném hogy úgy megy e
Más: Lehet máshogy primaryra tenni accot úgy hogy ne iniciáljon ez a vacak? Mert elsőnek rosszul jelentkeztem be akkor csinált egy profilt tán vagy mi, gondolom az lett az elsődleges, és amikor töröltem, akkor elkezdett iniciálni
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #46844 üzenetére
talán bevállalnám
(#46846) xenom0rph : Direktbe csak optikaival, de az csak végső eset lenne, mert PC van optikaival rá dugva
-
bandi0000
nagyúr
Szerintetrk az menne, hogy ps ről hdmi vel átviszem a hangot tv re és tv ről hdmi vel a házimozira?
-
bandi0000
nagyúr
Én euronicses gépembe se volt olyan gari mint amilyet kaptam anno a sima géphez tescoba is kibontpttam egy orderest abba se volt, biztos nem szürkeimportos mert volt benne magyar használati ami szürkeimportnál nem szokott
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #46797 üzenetére
én már tavaly vettem a régi konzolomra ugyan ilyen garit, nem írtak miatta, nyilván azóta meg sincs és ki se próbáltam, de nem is érdekel, 10k-t megért pláne ha azt nézzük hogy közbe meg is bírságoltak a közterületesek 10k-ra ha szerencsém van szóval kidobott pénz ide vagy oda már mind1
-
bandi0000
nagyúr
válasz
aizen92 #46792 üzenetére
jó hát jó esetben 5 év múlva itt a ps5
Persze nem árt nézni a dolgok másik felét is, majd visszatérünk rá 1 év múlva ha nekem se akar bekapcsolni, hogy mit értem az extra garival
Viszont, hogy kicsit ON téma is legyen, miért van az hogy nem akar beengedni a profilommal, sőt gépen meg van jegyeztetve a jelszó psn store-hoz ugyan azt beírom és nem enged be, de ha autómatikusan tölti ki a jelszót akkor elfogadja
És van ez a rest mód vagy mi, itt elvileg automatán letölti és még fel is telepíti a játékot?
-
bandi0000
nagyúr
remélem azért nem csesznek át a garival, mint mondtam, hogy ha én okoztam a hibát akkor is fizetnek csak van önrész, viszont remélem nem lesz baja neki 5 évig
Tényleg nem kaptam sony garit hozzá, és még a dobozában sincs, van értelme verni a pultot ez miatt?
-
-
bandi0000
nagyúr
na hivatalosan is itt vagyok
Vettem rá 5 év biztosítást 10k ért nagyon megérte sztem, jöhet bármi
-
bandi0000
nagyúr
játszott már valaki kamerával ezzel a táncolós izével?
(Mennyire jó ennek a válaszideje?)
-
bandi0000
nagyúr
válasz
PandaMonium #46689 üzenetére
ennyire azért nem vagyok ilyen
1 év az nagyon kevés, 2 lenne rá alapból már nem is foglalkoznék vele, lehet az a baj hogy nem kp ra veszem, mert mire kifizetem lejár a gari szinte
#46687) gyuromoj: amúgy szép? legszebb ps cím eddig?
-
bandi0000
nagyúr
kösz mindenkinek, azért utánajárok hogy auchanba hogy van ez a dolog, de valszeg leszarom az 1 év garit azt ha tönkremegy akkor kidobtam 120k-t nem számít
-
bandi0000
nagyúr
na mit mondotok, merjek venni 1 év garanciával ps4-et? Mármint nem akarom hogy 14 hónaposan legyen egy 20-30k-s gondja neki
-
bandi0000
nagyúr
na felhívtam a sony ps ügyfélszolgálatot, rákérdeztem a méltányosságra, csak habizott a srác, vagy nem akarta elmondani, vagy nem tudott róla, bár szerintem az utóbbi lehet, a lényeg hogy szerinte csak és kizárólag 1 év gari van rá
-
bandi0000
nagyúr
megtudnátok mondani, hogy milyen portforwardokat kell beállítani routeren? Úgy néz ki az lesz a gyenge láncszem
-
bandi0000
nagyúr
Na most akkor van vagy nincs szánalom garancia? Írtam a sonynak de nem válaszolnak olyan hamar ezek
-
bandi0000
nagyúr
ne kövezzetek meg, de senki nem tart tőle, hogy lejár az 1 év gari a konzolra és hosszútávon 2-3 év károsíthatja hogy ennyire meleg? Esetleg a venti stb? Vagy ne sz@rjak az 1 év gari miatt?
-
bandi0000
nagyúr
kösz mindkettőtöknek, még 1 kérdés, elvileg mennie kéne ennek a dolognak hu-us fiók összekapcsolásánál is, ugye haverom-én, csak akkor ha ő vette a játékot és hozzá a DLC-t akkor a DLC nem megy az én gépemen ugye?
-
bandi0000
nagyúr
beugratós kérdés
Haveromnak van magyar accja nekem meg magyar és us, ha összekapcsoljuk az ő magyarját és az én magyarom, akkor ugye ezeknek a játékai megosztódnak, de ha US-re veszek játékot akkor se az ő profiljával, se az én másik profilommal nem tudunk azzal játszani ugye?
Tehát több accot nem lehet összekapcsolni
-
bandi0000
nagyúr
Hogy ha bundle gépet veszek, garanciáztatásnál lehet gond azzal hogy ha eladoma a játékot belőle?
X360ál vissza dobta a szervíz h nincs meg mindeN tartozéka
-
bandi0000
nagyúr
Nem tudjátok, hogy lehet e törölni psn profilt annyira, hogy pl beregisztráljak utána ugyan azzal a névvel de másik régióba?
-
bandi0000
nagyúr
Úgy néz ki jövőre gyakorlatilag is beszállok, még annyit akarok kérdezni a masszív használóktól hogy mennyire jó a psn? Nincs minden nap baj vele hogy nem enged be elmegy a játék közbe stb?
-
bandi0000
nagyúr
Melyik most a legfrissebb széria ?
-
bandi0000
nagyúr
Ha érdekel valakit, rákérdeztem és a konzolstudióba 2 év gari van a gépre és +1 et lehet rá venni
-
bandi0000
nagyúr
Konzolstudio ba garancia ként 2 évet írnak alatta meg hogy válaszd a gari hosszabbítást +1 évért, na most ez hogy van? Ott adnak kettőt és kérhető még +1?
-
bandi0000
nagyúr
amúgy berakhatnátok az az excel táblázatot az összefoglalóba is
-
bandi0000
nagyúr
válasz
bulikavagyok #45677 üzenetére
nem tágulnak ki ezek? vagy miből vannak?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
bulikavagyok #45675 üzenetére
külön fifáfoz, beszarás, akkor 2 kontroller kell egyik fifa másik fps
-
bandi0000
nagyúr
szerintetek ezzel a phantom freakkel jól lehetne játszani fifát is pl? Mert ugye FPS-él biztos jó hogy magasított, de más játéknál?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
RunnyJuggler #45641 üzenetére
kösz mindenkinek, akkor végül is márka mind1? megkajál mindent? Nincs jobb vagy rosszabb?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #45638 üzenetére
nem vagyok gazdag szóval nem tervezek gigás SSD-t venni, gépbe sincs, ráérek, ha csak nem okozna laggolást játék közbe lehet nem is tennék bele 7200-ast
-
bandi0000
nagyúr
amúgy gyakorlatilag minden vinyót bele lehetne pakolni?
számít valami a fordulatszám?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Tegla80 #45466 üzenetére
kicsit túlfújjátok ezt a dolgot, nézd a másik szem szöget ha neked nem megy a játék kontrollerrel hiába nyomod, csak felidegesít, de viszont játszanál ps-el, akkor miért ne vehetnél ilyen szart? annyi előnye lesz hogy jobban tud célozni na bumm, pont annyi mint aki naponta 10 órát játszik vele kontrollerrel és már annyira jó hogy jobb nem lehetne, fifánál is ennyi erővel csalás a kontroller, vagy fejhallgató hogy halld a másik játékos közeledtét
-
bandi0000
nagyúr
ÉN azért örülnék, ha valami hasonló élményt tudna nyújtani a SONY VR-je, még ha drága is lesz
-
bandi0000
nagyúr
A dying light-ba lehet állítani az irányítást? Gyárilag ugye az R1 az ugrás, de át lehet valahogy variálni hogy inkább az X legyen?
-
bandi0000
nagyúr
Nem tudtok valami oldalt ahol lehetne nézni tömörítetlenül gameplayt?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
ForRedGlory #44974 üzenetére
igen, megjelenéskor kapott hideget meleget, de most lehet akkor csiszoltak rajta valamit
-
bandi0000
nagyúr
néztem videót, csak mondom hátha adtak ki frissítést, de végül is tök8, azt nem értem, amit írtál, hogy: Nem érdemes várni, ha nem sasszemmel nézed a pixeleket. mivel hogy elvileg csak a videóknál lenne 4K, a játékoknál nem, de a vége úgy is az lesz ha összejön rá a pénz majd ráérek gondolkodni hogy kell e
-
bandi0000
nagyúr
válasz
PandaMonium #44966 üzenetére
kösz, 1 percig se gondoltam hogy teljesítmény eltérés lesz, max olyanról olvastam, hogy 2 4 gigás DDR4 es memória helyett 1 8 gigás lesz,meg kisebb lesz a cucc, csak mondom ha van valami infó róla hogy menyi idő múlva jön akkor kivárnám, bár így is lesz 1-2 hónap míg meg tudom venni
Majd vissza olvasok nem tudom milyen negatívumokról volt szó, tavaly volt már PS4 em meg most is nálam van 1 szóval azért nagyjából tudom mit kapok
Viszont a PSN az ugye viszonylag stabil? tehát nincs naponta hetente sűrűn leállás, beszarás stb?
-
bandi0000
nagyúr
hali
Egyrészt, lenne értelme várni hogy x-y hónapon belül elvileg talán jön egy frissített slim verzió a ps4-ből?
Másrészt, GTA 5, megjelenéskor volt róla szó hogy beesik az fps pl az autózásnál, ez lett javítva vagy még mindig ilyen?
-
bandi0000
nagyúr
sac/kb centi km-re, tippre, szerintetek lesz valami akció fekete péntekre a magyar store-ba vagy csak az amcsiba?
varadigabor: Csak Z3 szériával, de amúgy már csináltak biztos rootolt telóra kérdés hogy mennyire jó
-
bandi0000
nagyúr
válasz
cyberkind #36085 üzenetére
Nem azért de pl egy I5 + 7870 el azért különb grafot lehetne elérni, plusz nextgenre meg optimatizálnak is nem pedig univerzális pc game, ergo vagy kevesebb ez mint gondoljuk vagy egyszerűen nem akarnak jobbat csinálni pc n se optimatizálnak még annyira se mint eddig, a GTA 5 meg elég rég óta készül h normálisabban meg tudják csinálni
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #36065 üzenetére
Közelről kell nézni és akkor látod a részletet azért 4" nem monitor méret leg is nekem
-
bandi0000
nagyúr
válasz
ForRedGlory #35990 üzenetére
Mennyire zavaró ez? Belassul egy kicsit a kép mi?
-
bandi0000
nagyúr
A drive club szerverek már mennek? Tehát megérné megvenni esetleg a játékot?
-
bandi0000
nagyúr
hali
Na most pár hónap után milyen a Drive club?És a COD Advanced Warfare ? Játszható?
-
bandi0000
nagyúr
de most kajak szaggat a BF4?
-
bandi0000
nagyúr
Lehet van ebben a wifi témában valami, elég sokszor mostanában nem tudtam multizni, ma sem, reconnecteltem a wifimre és jó lett, pedig azelőtt is csatlakozott, na mind1 szóval a vége az lesz hogy én is kábelezek
-
bandi0000
nagyúr
megy valakinél a multi? kb fél órája néztem akkor nem ment
-
bandi0000
nagyúr
válasz
BlackDesert #32663 üzenetére
10 óta nálam
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest