- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Volt itt topikba ez a szakállas varázsló avataros fószer, aki mindig jól beszólt mindenkinek. Őt kirúgták vagy törölte magát?
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #193500 üzenetére
Ez a COD már csak a hardcore fanok homokozója. Évek óta nem tudnak új játékosokat behúzni, engem sem tudtak, illetve de, 3 napig. Ha csak 1 map lenne az egész játékban és három karakter, akkor is megvenné a szokásos réteg, a pénz bejön belőle és ennyi.
-
markknight
veterán
Én mielőtt vettem az Aipodst, még az előtt vettem valami vezetéknélküli fülest ami 40 volt. Egyszerűen nem töltött fel, hiába próbálkoztam. Visszavittem, nem kérdeztek semmit, pénztárnál már kaptam vissza a casht. (Media)
(#193447) vg: Amúgy te tudod, hogy mennyi tróger, hazudós, szarrágó ember van? Pontosan miattuk szívnak azok is, akiknek valóban elromlik vagy rossz valami.
-
markknight
veterán
válasz
Grande Ale #193443 üzenetére
Valóban elhúznak azok a karok?
-
markknight
veterán
válasz
seniman #193152 üzenetére
Valamelyik kollega írta a topikba, hogy a kingdom hearts mentései elérték a száz gigát azt hiszem?! Na neki hasznos. (Más kérdés, hogy ütném lefele az ilyen fejlesztõket, akik ilyet hagynak egy final buildbe, mondjuk a kotor mentései is rendhagyóak voltak 2003-ban, de az csöppet komplexebb)
-
markknight
veterán
válasz
markknight #193148 üzenetére
*mentéseknek
-
markknight
veterán
válasz
Imilenni #193145 üzenetére
Nem baj, legalább összeszedik magukat. Pont ma mondtam le a ps plust is. Apexhez meg Fortnitehoz nem kell, más multival nem fogom már tolni, a havi 2 kuka játék meg a 100gb felhõ a tárhelyeknek meg nem fog hiányozni.
Az EA access meg egynek elmegy, olcsónak olcsó, az évi 5k-t megéri, de nem dealbreaker szolgáltatás.
-
markknight
veterán
válasz
l.skywalker #193120 üzenetére
Ez igen! Nem semmi miket elértek az elmúlt 1 évben.
-
markknight
veterán
válasz
S e t h #193083 üzenetére
Most ilyen pörgős időszakomat élem
2 hete behúztam a Syberiát, de olyan szinten lassú volt a game, hogy abbahagytam, pedig imádom a szériát. A Hellblade második végigjátszását is abbahagytam kb 10 perc után. Jó kis eufóriát okoz minden BR győzelem, aztán rá lehet függni erre az érzésre rendesen.
-
markknight
veterán
Durván jó akciók vannak most a store-ba! Csak kár, hogy Apex meg Fortnite mellett nem játszok semmivel.
-
markknight
veterán
válasz
saelin #192936 üzenetére
Én Apexben 90%-ban jókat játszom randomokkal mostanság. Sőt azt is megfigyeltem, hogy jobb néha egyedül játszani, mert jobban fejlődsz minden szinten. Én szeretem utasítani a többieket, hogy ki merre menjen mit csináljon, mit szedjen fel stb (fárasztó). Most hogy nem jöttek játszani, jobban ki tudtam teljesedni ha csak pingeltem össze vissza és kussban maradtam.
-
markknight
veterán
Most néztem vissza. 8.99 gbp-t vett le nekem miután behúztam a trialt. Sajnos a tételeket nem látom itt a purchase historyba, ami mondjuk elég gáz de mindegy.
-
-
markknight
veterán
válasz
RangerFox #192798 üzenetére
Nekem csak annyi a bajom, hogy akadnak. Apple tv mellett elég az iTunes librarybe berakni macen a filmet és ott is van mindenhol, szó szerint hasít. De a plex sokat tölt 1-1 mkv olvasása közben, beletekerni esélytelen, az HBO pedig rohadtul akad, fagy stb. Az a baj, hogy teljesen random. Üres a ram vagy sem, hektikus.
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #192739 üzenetére
Nem a személyes YouTube oldalamat akarom tele floodolni
Meg az a platform igen használhatatlan lett manapság, mert egy videót nem lehet békében reklám nélkül megnézni, az elmúlt egy évben nagyon agresszív lett ezen a téren a google. De a facebook sem jó választás, mert annak aztán tényleg nincs helye, hogy anyámék azt nézegessék, hogyan trombitálok Fortnite-ban
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #192731 üzenetére
Ez rendben is van, de egy Sony ne építsen third party szolgáltatásokra úgy, hogy fizetem az övéket. Mi van ha nincs youtube-om vagy nem akarom összekötni a ps-sel.
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #192726 üzenetére
Mindenesetre a Microsoft nagyon jól megoldotta
DE! Ez legyen a legkissebb gondom
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #192719 üzenetére
Mikor van x képed és videót, akkor már nem olyan egyszerű ezt megtenni.
erahurka: Pontosan ezt csinálom én is ha haveromnak akarok mutatni valamit: feltöltöm a falamra > elindítom az appot > letöltöm a képet > megnyitom a messengert > átküldöm a képet > megnyitom a galériát és törlöm a képet > visszamegyek a beszélgetésbe.
Elég lenne csak elindítanom az appot, kimásolnom egy linket és küldeni.
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #192696 üzenetére
Csak pár érdekesség:
Fortnite - 43 giga
Apex Legends 19 giga
Red Red Dead Redemption 2 - 60 körül
Battlefront 2 - 18 gigaMilyen jó lenne ezeket a felhőbe tárolni és elérni őket gépről. Ez pölö hasznosabb lenne mint az x giga felhőmentés
Őszintén szólva van bennem egy kis lustaság is. Most komolyan, bedugni valami sticket a gépbe és rámenteni majd másik eszközről lemásolni? Nope. Az epölös ököszisztéma óta én elszoktam már az ilyesmitől.
-
markknight
veterán
válasz
#10186752 #192674 üzenetére
Nagyon lesarkítod a dolgot, de csak halkan jegyzem meg, hogy a PlayStation nem ér 130 ezer forintot úgy, hogy a legtöbb játék low grafikán megy és csak játszani használod. Ki is vágnám a kukába.. Ha az ilyen szemléleteken múlna a dolog, akkor a telefonnal még mindig csak telefonálni tudnánk. Hála istennek, a világ többsége másképpen gondolja
-
markknight
veterán
De amúgy felesleges irigykedni skacok
Az élet amúgy is arról szól. hogy folyamatosan alkalmazkodsz és követed a világ ritmusát. Szóval fogjatok keyboardot és mehet a játék
-
markknight
veterán
Közben meg a respawn szerencsétlenkedik a battlepassal, a játék meg teljes mértékben ellaposodott már. Az oké, hogy 99%-ban egy titanfall copy a cucc, de azért az ilyeneken látszik csak, hogy mekkora szerencsétlenek bagázs. Kezdek az általuk fejlesztett sw játéktól is félni.
-
markknight
veterán
Egyébként a textúrák nagyon ugrálnak mikor karaktert váltasz hvv módban. Itt egy csodás kép ami demonstrálja milyen mielőtt betöltött volna az adott karakter:
Black ops-ban tök jól megoldották ezzel a sár effekttel a karakterek átfedését, itt is hasonlót kellett volna.
-
markknight
veterán
válasz
30z.Samu #191887 üzenetére
Mondjuk azért valamit adhattak volna cserébe, mert a mostani felhozatal hihetetlenül karcsú. (főleg ha megnézem az xboxos oldalt) 100 giga ingyen tárhely a mentéseknek? Na nee
Ha nem nézem az exeket, akkor egy xbox one jelenleg magyarországon sokkal jobb választás a gamepass és a gold erejével. Jó lenne ha a ps5 ezen a szinten hozna valami áttörést.
-
-
markknight
veterán
Ennek a COD 4-nek valami kínszenvedés a kampánya. A hülye NPC-k össze vissza mennek, belédütköznek, nem engednek tovább, akadályoznak. Minden tiszteletem azoké akik ki tudják játszani ezzel a négy barommal akik mindig velünk kolbászolnak, ez a régiben is így volt? Nem emlékszem.
-
markknight
veterán
Alig lehet kapni idehaza Dualshock 4-et. (arany) Ennyire elkapkodják?
-
markknight
veterán
Ja, szal amit kihagytam az az, hogy nem szorul ökölbe a kezem ha más fillérekért veszi én meg drágán. Sokan nem tehetnek róla mennyit keresnek, de hadd játszanak (sokan meg igen és szarnak rá, de ez más téma)
-
markknight
veterán
PC-n olcsóbb a gaming, a konzol mindig a “gazdagság” egy jele volt. PS2 meg PSX csak a gazdagoknak volt a suliban is, de pölö ameddig nem kerestem én sem tudtam megértetni szüleimmel minek konzol, mikor a PC-n több dolgot lehet csinálni satöbbi. Nem is volt sose
Meg azért tegyük a szívünkre a kezünket, minden hónapba 25-40 elmegy játékra, addonokra stb. (Idehaza brutál árak vannak) Legalábbis nálam, szal a konzol a véget nem érõ költekezésrõl szól. Ez van.
-
markknight
veterán
Érdekes mit össze feszültök itt a lovaglás témában. Egy Call of Duty-ban meg lőni kell, na bumm! A játék a vadnyugaton játszódik, ahol van szekér és ló, no meg vonat. Most ez miért nem tetszik annak aki megvette a gammát? A GTA-ban jóval többet kell kocsikázni.
-
markknight
veterán
Most látom, hogy a DMC-hoz lehet venni orbokat a ps store-ból. Hová jutottunk manapság lol
-
markknight
veterán
Én is behúztam a Devilt és zseni a játék! Végre egy olyan cím ahol nem kényszerbõl játszom mert kíváncsi vagyok a kövi cutscenere, hanem pont fordítva.
-
markknight
veterán
Ennek az iOS remote playnek nem sok értelme volt. Verticalban gameboy módba megy, ami nagy fun lenne ha polip lennék, verticalba meg rálóg minden a kijelzõre, dualshockkot nem lehet használni. Istenem
https://m.imgur.com/gallery/Thkne4J
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
Fú de agyonütném aki berakta ezt a captchát a sony oldalára.
-
markknight
veterán
PS-re már 3000 forint a Battlefront 2
-
markknight
veterán
Haveri nyomásra beszereztem a Black Ops 4-et. Elég élvezetes kis multi, majdnem isteni szintre emelkedtem már az első meccsemen, irtó könnyen bele lehet rázódni, jól össze van rakva. Megszámolhatatlan mennyiségű challenge szorult belé és bár minden indításkor az arcodba tolja, hogy vegyél season passt, mert akkor jó lesz neked, nem megy át lehúzásba. A grafikai engine viszont még mindig zavaró, ez az xbox 360-as grafika nagyon nem áll jól 2018/19-ben, tényleg ideje lenne már lecserélni. A blackout módjában vannak olyan mosottas textúrák, hogy nem akartam hinni a szememnek. Egyes épületek belsejében nincs is textúra csak ilyen 128x128 pixeles négyzet jól szétmosva.
-
markknight
veterán
Ismét egy jól fordított levélke
https://imgur.com/a/vglT7SP
Nem tudom angolosítani?
-
markknight
veterán
Valakinek van praktikája arra, hogy mit csináljak, hogy a ps leszedje az updateket pihenőmódban? Mert most kipróbáltam volna Anakint, van 20 percem játszani, de amint visszanyomtam elkezdte letölteni, ki tudja mikor telepíti. Ennek a rest modenak így nem sok értelme van.
-
markknight
veterán
Márciusban már játékok se lesznek a PS plushoz?
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #189322 üzenetére
Az összes Frostbite játék sokat tölt. Battlefront 2 (Battlefront 1 röhejes mennyit) NFS, NFL és Battlefield V.
-
markknight
veterán
-
-
markknight
veterán
Én fõként azért nem váltok még mindig pro-ra, mert rohadt hangos a gép. Még az új, halkított típus is (pár hete kérdeztem a típusát itt ph-en és haverom most vett pont olyat). Ott a macem, semmi hangja nincs, pedig vagy 6x tudása van mint a ps4-nek és amikor átmegyek a dolgozóból a nappaliba, akkor kb frászt kapok, azonnal megy be a füles. Körülbelül az a szint mint a ps3 fat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest