- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Senior60 #268158 üzenetére
Köszönöm szépen!
Találtam egy HA-s kollégát, Ő megoldotta nekem, hát mit mondjak....
Én nem hittem ebben a takarítós-pasztázós csodában, DE!
Vissza kapva a konzolokat(2db pro),nem hittem a szememnek/fülemnek. A fiam gépe Warzone-nál már indítás után kb. 1 perccel úgy zúgott, hogy az asszony hajszárítója sehol nem volt hozzá.
Jelenleg még csak fel sem pörög a venti,egyszerűen hihetetlen számomra. Remélem tartós lesz a hatás,de ezt most így nagyon bírom... -
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan kontaktot, aki Pesten megbízhatóan takarít, minőségi anyaggal pasztáz konzolt, bele értve a lapka cseréket is?
Köszönöm előre is! -
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Ha egy játék meg van lemezesen, és úgy van telepítve a konzolra, és azt később meg venném digitálisan azt már nem engedi a PSN?
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Technikai kérdésem lenne, nincs semmilyen tapasztalatom e téren.
Van a nappaliban egy Ps4,ezt használom én, és a fiam felváltva. Az én fiókomhoz van Ps plus tagság,a gyerek is tud játszani minden játékkal a gépen, bele értve a multis játékokat, illetve a havi plus által letölthetőeket is a saját account-jával.
A kérdés a következő:
Ha lesz saját konzolja és azon be jelentkezik, akkor multizni csak úgy fog tudni, ha az ő fiókjához is veszünk Ps plus tagságot? Illetve tudunk majd együtt multizni,mondjuk egy GTA-val(nyilván ha az ő gépén is fent lesz a játék)?
És a végére még egy hülye kérdés. Tudunk e egyszerre két különböző játékkal multizni egy időben(ezt a tagság szükségességének a függvényében kérdezem)?
Köszönöm a válaszokat! -
Tdizsolt
senior tag
válasz
WhiteWalker #267691 üzenetére
Ugye, hogy ugye?
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
WhiteWalker #267653 üzenetére
Most futottam bele egy csalóba. Akiről írtam, hogy 80k-ért árulja a prot-t 6 játékkal, és nem akarja csak egyben eladni (a hirdetésben XVI.kerületet adott meg) este rám írt, hogy elvitték a játékokat(hogyan,nem csak egyben vihető?
)
60k-ért oda adja. Mondom rendben, annyit megér, ma elmegyek érte. Azt mondja nem jó, Szombathelyen melózik. Feladja postán, benne van az árban. Wtf? Leviszi magával dolgozni? Bőszen irogat, hogy ő megbízható, meg nem lesz gond, nem ver át,ne aggódjak (egy hete regisztrált). Írtam neki, hogy engem már többször le húztak így, én nem utalok előre, és nem utánvétezek semmit, vagy személyes, vagy nem érdekel. Erre vissza ír, hogy "Rendben"...
Egyre több csaló van, sajnálom azokat, akik bedőlnek nekik. -
Tdizsolt
senior tag
válasz
WhiteWalker #267650 üzenetére
Egy pro gépért még azt mondom, hogy oké is ez az ár, ha teljes tartozékos, esetleg dobozos is. De egy "sima", vagy egy slim gépért? Hát nem tudom....Elég nagy a szórás, de pont a régebbi, olcsóbb modellek vannak felnyomva amit nem értek.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
raziel01 #267642 üzenetére
Pontosan. Most akartam alkudozni egy emberrel, 80ért árul egy pro-t, 5 játékkal. Írtam neki, hogy ha neki megfelel, el vinném csak a gépet, meg a tápkábelt, mondjon rá valamit. Azt hittem, vissza sem ír. Víssza írt, hogy csak és kizárólag egyben. Mondjuk ez még el is mehet ennyiért, mert jő deal, bár én egy második gépért a házba nem vagyok hajlandó ennyit kiadni. Meg pro amúgy is felesleges lenne számomra, a gyereknek meg főleg.
-
Tdizsolt
senior tag
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
WhiteWalker #267634 üzenetére
Köszi!
Igen, van, sajnos folyamatosan kell hozzá bújni az oldalt. Tegnap raktak fel Pesten egy slimet 55k-ért,dobozával,gyári tartozékaival. Mire rá írtam volna, el is vitték. Jókor kell jó helyen lenni.F-ECT$:
Köszi, bízom benne, hogy rendeződik hamarosan.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Wesder #267627 üzenetére
Gondoltam, hogy ez az oka. A 3-4 váltásánál is ez volt a szitu. De ahogy most el vannak szállva az árak,az valami félelmetes. Most néztem, hogy a rosszfogáson már 350e-ért árulják a Ps5 digital versiont. Ki a bánat veszi meg ennyiért?
Amúgy arról van valami infó, hogy mikortól lehet akadás mentes a Ps5 utánpótlása? Nem igazán követem ezt a vonalat. -
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek van esély arra, hogy március végéig beesik a slim ára 60k alá? Botrány, hogy mennyire fel van tolva minden használt konzol ára, a kiegészítőkről nem is beszélve. A pro-t olcsóbban vettem 1 éve, mint amennyibe most kerül a fényes 1000 éves fat gép. Hihetetlen....
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
AC Unity-hez van magyar felirat a digitális verzióban?
Most jó árban van a store-on.
Köszönöm! -
Tdizsolt
senior tag
válasz
storm3 #265783 üzenetére
Én a Gamdias Hebe M1-et használom, és imádom. Nagyon jó hangzása van, vibro motorral tudja szimulálni az erőteljes basszust,ha be van kapcsolva, egy komolyabb hanghatásnál szó szerint rezeg a fejed tőle. Az ára be szokott esni 11k alá. Van csili-vili rgb rajta, ami szerencsére kikapcsolható. Ja és USB-s,a mikrofon ki húzható a fülesből, és az is kikapcsolható, 2m kábellal. Nézz rá, egy pillantást meg ér.
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Ps4-re jött ki olyan move-os játék, mint Ps3-ra a Sports Champions? Sajnos nem találok róla infót, és fiamnak vennék karácsonyra ilyen game-et.
(ha esetleg létezik, és lenne valakinek eladó,
kérem jelezze priviben, köszönöm!) -
Tdizsolt
senior tag
válasz
hjtz4t3wrseg #250124 üzenetére
Pc-s játék, fiam nyomja. Spintires, orosz fejlesztésű cucc.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Tuomas #250106 üzenetére
Köszönöm.
Én szét vertem a nappalit, és minden vezetéket bevéstem a falba,illetve át alakítottam a jelenlegi setup-hoz. Ennek csak annyi a rizikója, ha bútor/TV csere lesz és nem gyártóazonosra, akkor megszívtam
. Illetve 55"-nál nagyobbat nem tudok belgyűrni a résbe... (ez most 49")
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek javítható/érdemes javíttatni Ds4 töltő csatiját?
Panaszkodtak a drága kölkeim, hogy a kontroller nem veszi a töltést(vadonat új, kb 3x volt használva/töltve)Valószínűleg megránthatták töltés közben a kábelt,mert csak akkor működik, ha enyhén megfeszítem valamelyik irányba.😠😠
Szerintetek? -
Tdizsolt
senior tag
válasz
Carlos Padre #244126 üzenetére
Ez nem is ujj...
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Carlos Padre #244110 üzenetére
Nincs szótáram.Lehet holnap beszerzek egyet.
Nem is olyan hülye ötlet.... Ja, de...Erahurka:
Szerintem ezt engedd el... -
Tdizsolt
senior tag
Gt sportban hol lehet változtatni a nyelvezeten(felirat)
Végig néztem minden lehetséges dolgot, options menüben nem dobja fel a language lehetőséget.
Lemezes, használt, 2-es régiós játék.
Köszönöm! -
Tdizsolt
senior tag
Szasztok!
Ma megvettem lemezes verzióban a GT Sportot használtan, abból is a Day One Editiont (jelentsen ez bármit is
).
Az úriember azt mondta, úgy emlékszik, hogy nem használta fel a kapott kódot hozzá. Ezt hogyan tudom leellenőrizni, illetve felhasználni? Sosem volt alkalmam ezt lezongorázni,gőzöm sincs mi a metódusa.
Köszi előre is! -
Tdizsolt
senior tag
válasz
Carlos Padre #243105 üzenetére
a legnagyobb film, a legnagyobb arccal és szinkronhanggal! Alapmű!
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
geckowize #242837 üzenetére
Szia!
A fiam a laptophoz használt Asus vezeték nélküli usb-s egér/bill. kombóval játszik, teljesen jó hozzá. Nem kell semmilyen átalakító, bele dugta az usb stick-et a ps-be, és nyomja. A Minecraftnál úgyszintén. Mivel előtte Pc-sek voltunk tök jól nyomja vele. Én nem játszok a Warzone-nal, nem jön be, de amikor Ő küldi, csodálkozok, milyen jól megy neki.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Carlos Padre #242142 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert amikor lecsatlakoztatom valamelykk kontrollert(a 4-ből), akkor kiírja, hogy kontroller neve Dualshock 4. Ebből gondoltam, hogy esetleg átnevezhető... -
Tdizsolt
senior tag
Nem tudjátok, a kontrollereket át lehet nevezni?
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Wesder #242075 üzenetére
Remélem így lesz, bár az én szokásaim miatt borítékolható lesz a bővítés. Megjelenés utáni első két évben még úgysem számolok a váltással, főleg, hogy december óta van csak 4-esem,így van mit bepótolnom játékok terén.
Kendek:
Igen, ez szinte borítékolható, és meg is válaszotad a kérdésem, hogy miért nem raknak bele alapból nagyobb háttértárat...
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Wesder #242070 üzenetére
Ezt biztosra veszem, de akkor is méltatlannak tartom ezt a kapacitást. Gondolom P5-nél simán előfordulhat 200Gb feletti játékméret is majd (akár csak frissítésekkel együtt), ami azt jelenti, hogy egyszerre 3! játékot tudsz majd rajta "tárolni". Szerintem ez vicc kategória.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sordoran #242019 üzenetére
Igazából én már a 3-as szériában is keveseltem az 500Gb-ot,a Ps4-nél 1 hónap után szereztem be a külső vinyót.Imádok "gyűjtögetni", nem vagyok az a tipus, aki végig nyom egy játékot, azt' delete. Jelenleg is benne vagyok vagy 6 játékbam szimultán, mikor melyikhez van kedvem, azzal nyomom. Lehet, nekem is 4tb-ost kellett volna vennem...
A ps5-be is illett volna/illene legalább 2tb SSD-t rakni, nem értem ezt miért nem lépik meg a Sunyinál?
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
hjtz4t3wrseg #242012 üzenetére
Én ezért (is) vettem egy 2tB külső vinyót... Egy ideig nem izgat a tárhely gond...
-
Tdizsolt
senior tag
Skacok!
Ha egy játékot(LBP3) újra szeretnénk kezdeni, teljesen előlről,akkor azt hogyam tudom megoldani?
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki ilyennel?
Gta 5 alatt vettem észre eddig csak, de most Pinball alatt is ezt csinálja, ha be kell írnom bármilyen szöveget.
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Vita-nak van létjogosultsága(még)?
Ps3 mellett volt nekem, szerettem, de mikor fiam is áttért a 3-asra,akkor eladtam. Ps4 mellé érdemes venni? -
Tdizsolt
senior tag
válasz
fausto #239824 üzenetére
Azért ez nem pont "céghez" méltó hozzáállás,itt még mindig ők a szolgáltatók, és a vevőből élnek,nem fordítva. Másnál, ha ilyen előfordul, sűrű bocsánatkérés közepette intézik az ügyet, de egy ilyen levél után, lehet, hogy bemennék, azt áthúznék valakit a pulton..
(minden esetre köszi ezt a szösszenetet, messzire elkerülöm a bandát) -
Tdizsolt
senior tag
válasz
AXisBOLD #239189 üzenetére
Az M1 USB-s, konzolba kell dugni (ezt linkeltem).
Az E1, egy "butított" változat,azért olcsóbb, leírása szerint jack csatis(ez viszont neked jobb lenne), kisebb a hangszóró benne, és nincs vibra motor illetve RGB led(mondjuk szerintem ez a legfeleslegesebb dolog, amit egy fülesbe lehet tenni). Ezt a tipust sajnos nem ismerem, nem tudom milyen a motyó,mindettől függetlenül lehet jó is. -
Tdizsolt
senior tag
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
RangerFox #239095 üzenetére
Köszi a választ!
Így igaz, az operátorokat kéne tartalmaznia. Viszont meg van a probléma forrása. A ps+ az én accountomhoz van rendelve,megnéztük,nálam meg vannak az operátorok. A fiam profilján keresztül nem elérhetőek. Ezen lehet változtatni valahogy, vagy ez esélytelen? -
Tdizsolt
senior tag
válasz
syler123 #239073 üzenetére
Én azért választottam ezt, mert nem kell magát a házat ki/be kapcsolgatni,illetve kisebb helyet foglal a gép mellett/mögött, plusz amikor megvettem, még nem döntöttem el, hogy lecserélem a gép hdd-jét erre,vagy mellé rakom(végül is ez lett). Az tény, hogy olcsóbba 3.5" hdd,viszont a ház drágább. Na mindegy, remélem pár évet kibír ez is.
Más:
Segítséget szeretnék kérni. A fiamnak megvettem digitálisan a Rainbo Six Siege-t, ebből is a deluxe editiont.
A problémánk a következő:azt a tartalmat, amit a deluxe hozna, nincs benne a játékban.Elképzelhető,hogy én rontottam el valamit? Nincs valami kód, amit kapnom kellett volna vásárlásnál? Nem tudom mi lehet a baj, de most a játék "alap" verziója érhető el.Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest