- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NestQuick
tag
válasz
hakydakillah #40086 üzenetére
1 acc egyszerre csak 1 gépen lehet primary, szóval felejtős a harmadolásos technika
-
Gabor343
tag
válasz
hakydakillah #40086 üzenetére
Csak 1 gépen lehet primary az account, szóval a 3. embernél már nem működne.
-
NestQuick
tag
válasz
hakydakillah #40084 üzenetére
Ha lehal a PSN, akkor nem tudod átváltani primary-re az acc-ot.
-
Gabor343
tag
válasz
hakydakillah #40080 üzenetére
Azért van szükség 2 accountra, mert egy accounttal egyszerre csak 1 PS4-re lehet belépni 1 időben és ha mindketten ugyanakkor játszanátok, akkor kizárnátok egymást.
Az mindegy melyik accountra veszitek a játékokat és a PS+-t, de 2 accountra mindenképp szükség van.
A primaryra állítás azért kell, mert akkor minden azzal az accal letöltött tartalom használható lesz a gépen lévő többi accounttal is. Vagyis berakod haverod accját primarynak, a sajátodat meg használod, a haverod meg ugyanezt csinálja csak fordítva. Így mindketten eléritek egymás játékait és a PS+ is osztódik.
(kivétel ha lehal a PSN mert akkor csak primary accos játékokat enged futtatni offline)Remélem így érthető.
-
Sirandrish
legenda
válasz
hakydakillah #40080 üzenetére
Ha a te accodon vesz játékot akkor értelemszerűen te is tudod használni.
Én arra gondoltam hogy te is veszel a saját accodra meg ő is a sajátjára és egymás között megosztjátok. -
Sirandrish
legenda
válasz
hakydakillah #40078 üzenetére
Hogyha ő venne valamit digitálisan akkor te azt nem kapod meg csak ha az ő accja is ott van a gépeden.
-
Def26
félisten
válasz
hakydakillah #40071 üzenetére
igen, ez a lényege a megosztásnak.
-
kovsol
titán
válasz
hakydakillah #40068 üzenetére
Erre én is kivancsi lennek, mert lbp engem is érdekelne. Idövel meg akarom venni, és remélem sok rajongó altal készitett palya is lesz hozza idövel.
-
Neoteric
addikt
válasz
hakydakillah #39958 üzenetére
Te gepeden a baratode a primary es o gepen a tied, de mindenki a sajat accountjaval jatszik. Igy ha te veszel valamit digitalisan, akkor o is tudja hasznalni, es forditva, ha o vesz valamit a sajat accountjara, akkor azt te is tudod hasznalni. Digitalis jatekok eseten tudtok egyszerre jatszani, minden teljeserteku, olyan mintha neki is meglenne az adott jatek. PS plust is meg lehet osztani, de csak az online multi reszet, az ingyen jatekok es felhos mentes asszem nem osztodik. Ezt majd megerositi olyan akinek van is konzolja, en meg csak probalok tudatos vasarlo lenni.
-
Vasy09
őstag
válasz
hakydakillah #39952 üzenetére
Az már teljesen mindegy, nekem az amerikai paypalomon egy teljesen fake név és cím van!
Csak ugye az email címnek kell olyannak lennie, amit használni is tudsz, mert ott ugye az elején aktiválni kell az accountod!
-
Neoteric
addikt
válasz
hakydakillah #39952 üzenetére
Mindegy, random kamu cimet is adhatsz, csak amerikai legyen.
-
viktor82
őstag
válasz
hakydakillah #39937 üzenetére
Én nyitottam egy amerikai paypal-t az a leegyszerübb!
-
Vasy09
őstag
válasz
hakydakillah #39943 üzenetére
Csinálsz egy amerikai paypal acc-ot (én is így tettem), nem kell semmi extrát megadni benne, majd szépen a használt paypal címedről átküldöd a pénzt a frissen csinált amerikai paypal-odra. Onnan meg már tudsz fizetni simán, vagy csinálod úgy, ahogy én, feltöltöd a PSN account-od és onnan veszed meg. Nekem gond nélkül ment, és megy is, mivel én is így vettem meg tegnap a BF4-et 12$-ért!
-
zzola
titán
válasz
hakydakillah #39926 üzenetére
Csinálsz egy US régiós PP-t. A jelenlegi PP-ról küldesz összeget a US PP-ra, megveszed US store-ban a játékot és a US PP-al fizetsz...
-
Vasy09
őstag
válasz
Mert csak amerikai paypal-t fogad el!
-
basel00
tag
válasz
hakydakillah #39934 üzenetére
hmmm kár de azért köszi
-
A.tessz
senior tag
válasz
Amazonon vásárolok bankkártyával. Ennyi igazábol.
-
Neoteric
addikt
válasz
Ha mindenkepp paypalt akarsz hasznalni, akkor vagy csinalsz egy amerikai paypalt es tikitakizol a zsetonnal a magyar es az amerikai kozott, vagy tudsz venni feltoltokartyat paypalert nehany oldalon, de ott felszamolnak nemi sarcot, pl itt.
Amugy perpill ugyanitt most ~$44 az egy eves ps plus.
-
Neoteric
addikt
válasz
Magyar paypalt nem fogad el az US store, csak amerikait.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
hakydakillah #39934 üzenetére
Na ez most privát akart lenni, bocsánat érte :-D
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest