- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi a neve annak a 2D-s játéknak, ahol egy vitorlás járművet kell szárazföldön irányítani egy kis emberkével? Elég rövid, kb. 2 órás. A napokban volt fent a Store főoldalán, de sehogy nem találom..
Köszi!
-
Jhonny06
veterán
Mekkora geciség, hogy megszüntették az epizódonként való vásárlást a Life is Strange 2-nél. Ki a fene akar kifizetni 10 rugót előre, amikor jó eséllyel 4 havonta jönnek a részek?
-
Jhonny06
veterán
Aki játszik a Tomb Raider-rel: nem érzékeltétek, hogy teljesen szétbarmolta a textúrákat az 1.04-es patch? Tegnap este vak sötétben játszottam, de a barlangban alig láttam valamit és még világos részeknél is random besötétíti a textúrákat.
-
Jhonny06
veterán
Van olyan, aki még nem tudja elindítani a Before the Storm EP3-at? Először megvettem az EP1-et, majd bundle-ben az EP2&EP3-at. Az EP2 megjelenésekor nem is volt semmi probléma, simán tudtam indítani, de most semmi. Le is szedte az új update-et meg minden, de amikor játékon belül kiválasztom, akkor nem indítja, hanem ott van az install, ami a PSN Store-ba visz, ahol pedig azt írja, hogy "Installed", tehát nem tudom telepíteni vagy újra leszedni. Letöröltem az egészet és újra leszedtem, de semmi változás.
-
Jhonny06
veterán
válasz
SH4D0W2011 #127441 üzenetére
Köszi, ezt nem láttam. Amúgy igen, kb. a teljes ár meg a részenkénti ár között valami 1-200ft különbség volt, így úgy voltam vele, hogy jó nekem részenként is.
Kendek: Nem kell hozzá Season Pass, ez egy részenként megjelenő dolog és egyenként is meg lehet venni. A Season Pass azt jelenti, hogy megveszed előre az egészet, majd ha kijön a rész, azt automatikusan töltheted. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
-
Jhonny06
veterán
A Before the Storm EP2-t valaki meg tudta venni? Elvileg tegnap jelent meg, de "Not available for purchase"
-
Jhonny06
veterán
A Dishonored 2-ben ugyanaz a sztori meg a helyszínek, a választott karaktertől függetlenül?
-
Jhonny06
veterán
PS Plus most hol a legolcsóbb, honnan érdemes venni? eBay esetleg? PH!-n volt valaki, aki rendszeresen árult, de mintha most nem lenne. THX!
-
Jhonny06
veterán
Azt érzékeli a gép, hogy egy másik lemezről lett feltelepítve a játék korábban, mint amivel most indítani akarom, vagy ilyen védelem nincs?
-
Jhonny06
veterán
Sorry a hülye kérdésért, de GTA-ban hogy lehet bejutni ezekre a "fun" szerverekre, ahol ilyen ugratókat építenek, stb? Most kezdtem el csak az online-t, de berak ugye egy random pályára és kb. ennyi. Nem nagyon látok server listát vagy bármi ilyesmit.
-
Jhonny06
veterán
Alig játszottam valamennyit az Uncharteddel és már a negyedénél tartok. Volt olyan átvezető videó, ami túlzás nélkül vagy 15-20 perc volt, ez vicc.. így nem nehéz 10 órás játékot csinálni. Tetszik meg minden és kell is a sztori bele, de akkor csináljanak filmet, én játszani akarok, ha már játékként árulják..
-
Jhonny06
veterán
válasz
Adam_Shepard #76966 üzenetére
Tudod ugyanúgy használni. Csak azokat a játékokat nem tudod elindítani, amiket az ingyenesek közül töltöttél le PS+al.
-
Jhonny06
veterán
Végére értem a Firewatch-nak, hát nem tudom.. az eleje nagyon jól indult, kezdett kibontakozni a sztori, de a vége elég szar lett, minden szempontból. Le is csapták nagyon, meg igazából semmi nem lett a sztoriból, sokkal nagyobb durranásra számítottam. Maga a játékmenet is elég semmilyen, gyakorlatilag alig lehet/kell benne valamit csinálni, leginkább csak gyalogolsz. Nem számítottam sokkal másabbra, de mégis.. a térkép is baromi idegesítő, szikla-szinten le van korlátozva, hogy mire léphetsz fel, melyik susnyáson mehetsz át. Amikor a végén át kellett gyalogolni a fél pályán azt hittem, hogy felakasztom magam, annyira idegesítő volt ez már. Nem mondom, hogy megbántam, hogy megvettem. Koncepciónak jó, de látszik, hogy az első játékuk.
Amúgy ez az egyszeri pénzvisszafizetés még működik? Olvastam itt, hogy valakinek visszautalták ilyen címen, hogy nem jött be a játék. THX!
-
Jhonny06
veterán
US store-ban már fent van a Firewatch
-
Jhonny06
veterán
Remélem nem este lesz a PS Store frissítés, mert itthoni idő szerint már másnap lesz. Van egy olyan érzésem, hogy ma már ebből nem lesz Firewatch. Bár azt se értem, hogy az Unravel-nek meg ugyanaz a megjelenési dátuma és már meg lehet venni.
-
Jhonny06
veterán
Nem tudja valaki, hogy holnap hány órától tölthető magyar accounttal a Firewatch?
-
Jhonny06
veterán
Ez olyan magyaros Black Friday, hogy leárazunk olyan cuccokat, amiknek a régi ára indokolatlanul magas (pl. GTA V 20k, 2 éves játék, MI VAN?), így még leárazva is nevetséges kb. Az év bármelyik napján megveszem ezeket használtan még olcsóbban. De valahol még talán újonnan is..
-
Jhonny06
veterán
-
Jhonny06
veterán
válasz
james001 #67288 üzenetére
Hát nem tudom, én 1-2 héttel ezelőtt fejeztem be az Uncharted szériát és szvsz faék egyszerűségű játék. A sztori nagyon jó, de a játékmenet sok helyen beragad és amikor nem, akkor sincs kb. semmi lehetőség benne, iszonyatosan le van szabályozva benne minden. Nyilván ez betudható annak is, hogy régi játékok, a 4-ben biztos sokkal több dolgot lehet majd csinálni, de akkor is.. előre nem mondanám, hogy jobb lesz, mint a Tomb Raider, sőt. Én egyébként mindkettőt egyformán várom, azért annyi igényes játék nincs 1 évben, hogy ne férjen el a kettő egymás mellett.
-
Jhonny06
veterán
Az Unravelnek konkrétan mindig ennyi lesz az ára, vagy csak most előrendelésben olcsóbb? Ez a 6k nekem gyanús, azt hittem ez full áras játék lesz.
-
Jhonny06
veterán
A Dishonored megvan valakinek PS4-re? Most akarnám eladni és kérdezik, hogy van-e rajta magyar felirat..
Egyrészt hétvégéig meg se tudom nézni, másrészt nem is így játszottam, szóval jó lenne valami segítség, köszi.
-
Jhonny06
veterán
Annyiért tuti nem vennék, főleg nem 1,5 éves gépet, az már baromi öreg. Még normális tulajnál is "elhasználódik" annyi idő alatt. 110-et amúgy sem ér. 103-ért Aquában van újonnan, aprón meg lehet használt joystickot venni és kb. ugyanannyiért van egy új géped. Oké, játékod nem lesz hozzá, de még ígyis jobban megéri. Főleg, hogy a Killzone 3-4k-t ér használtan, a Last of Us se sokkal többet. Ha csak nincs nagyon kiszámolva az erre elkölthető pénz, akkor én tuti újat vennék.
Egyébként nevetséges áron próbálják a legtöbben eladni a PS4-et, az XBOX One-ról nem is beszélve.. mintha nem létezne értékcsökkenés meg nem számítana, hogy boltban mennyi újonnan. 100-110k-ért hirdetik pl. a One-t is, ami újonnan 105k.
-
Jhonny06
veterán
Engem is megszivattak sajnos, mondjuk csak 2k volt (1 hónap), úgyhogy nem mentem utána, de szerintem írhatsz a supportnak, hátha visszautalják. Főleg, hogy friss a dolog. Amúgy biztos szerepel valahol, hogy amikor PSN előfizetést veszel, akkor feliratkozol a megújításra, különben jogilag utána lehetne menni, amit nem kockáztat meg a Sony. Szóval hiába reklamálsz, sajnos az apróbetűs részre fognak (jogosan) hivatkozni, de ha jó fejek, akkor talán visszautalják, egy próbát megér.
Amúgy ki lehet kapcsolni: Playstation store-ba bejelentkezel: a felhasználói nevedre rámenve ráklikkelsz az Account Settings-re. Wallet menüpont, majd legalul a "Automatically Add Funds to Renew Subscriptions or Pay for Pre-ordered Content" cuccon "NO" legyen.
-
Jhonny06
veterán
Engem csak az bánt, hogy nem vagyok nagy multis, amiatt a néhány single player játékmód miatt meg nem érdemes megvenni, pedig nem rossz.
-
Jhonny06
veterán
Igazából nehéz megfogalmazni, de tényleg semmi lehetőséged nincs a játékban, csak mész előre. Még az is le van szabályozva, hogy melyik sziklára kapaszkodhatsz fel meg ilyenek. Mondjuk eleve nagyon kevés ilyen játék van a piacon, tehát nem lehet azt mondani, hogy ehhez képest nincs ma se fejlődés. Ettől függetlenül jó, de én tényleg nagyon "egyszerűnek" érzem.
glspeter1: Kód szerintem csak a korábbi letöltéshez kellett, mostmár mindenkinek elérhető.
-
Jhonny06
veterán
Nem rossz ez az Uncharted, bár tény, hogy faék egyszerűségű sajnos.. lassan az első rész végére érek és kb. annyiból áll a játék, hogy ugyanazzal a 2-3 fegyverrel hentelsz, mert egyes részeknél 10+ embert is ráderesztenek egyszerre. Rengeteg helyen be lehet így ragadni, hogy özönlik a nép, neked meg fedezék mögül egyenként le kell szedned őket. Hard-on kezdtem el, így legalább van benne kihívás, nem lehet berohanni a tömegbe csak úgy. A korábban említett ~5 órás játékmenet nálam sajnos stimmelni fog. Nem rohanok, de mivel nagyon le van szabályozva a játékmenet, túlságosan nem lehet nézelődni vagy ilyesmi. A dzsungeles részek baromi jók viszont, imádom az ilyen stílusú játékokat. De nagyon látszik rajta, hogy egy 8 éves játékról van szó, hiába a felújított grafika. Remélem a második és harmadik rész jobb lesz játékmenet szempontjából.
-
Jhonny06
veterán
válasz
barack1997 #63312 üzenetére
Alapból futnia kellene, sétálni/sprintelni nem is lehet a játékban szerintem. Legalábbis én végignyomogattam mindent és nem változott.
-
Jhonny06
veterán
válasz
gyuromoj #63289 üzenetére
Volt benne külön szórólap és majd úgy érhető el, hogy a játék ikonjára ráálva az overview fül alatt lesz a beta, ha aktuális. Szóval kelleni fog hozzá a lemez sajnos, nekem addigra már rég nem lesz meg a játék..
Nem mintha érdekelne a multi, nem is értem, hogy miért van ebben a játékban egyáltalán.. egy SP beta sokkal jobb lenne.
-
Jhonny06
veterán
Felhívtam az 576-ot, holnap nyitástól átvehető a játék. Szóval aki nem akar várni, menjen hozzájuk.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Vasy09 #63162 üzenetére
A Jatekaim.hu-n már árulja néhány üzlet raktárról, azonnali átvétellel. Kérdés, hogy lehet-e játszani vele, vagy még csak telepíteni engedi. Egyébként minden üzlet honlapján 7.-e van kiírva, meg a Wikipedia szerint is 7.-e az EU megjelenési dátum, 9.-e pedig Észak-Amerika. Ha tényleg péntek, akkor viszont a kiadó baltázta el nagyon, nem a boltok, mert mindenhol ez a dátum van, világszinten.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Tuomas #62357 üzenetére
Azért nem nevezném 3 játéknak, tekintve, hogy valamelyik rész 4 óra alatt simán kijátszható, nem rohanva.. kb. a 3 rész összeadva kicsit hosszabb, mint a Last of Us önmagában. Ettől függetlenül nem rossz, de én se voltam elájulva a demótól. Grafikailag ugyan szebb, de minden más maradt a régi, ami az első rész szintjén pl. elég szegényes lesz.
-
Jhonny06
veterán
Most mondták Twitch-en, hogy 29.-én jelenik meg az Uncharted demo és a 2. rész lesz csak benne. Nem sok értelme van 1 héttel a megjelenés előtt, most sokkal jobb lenne vele játszani.. na mindegy.
-
Jhonny06
veterán
Sikerült megcsípnem egy Until Dawn promo-t 11k-ért
Az Uncharted ND demóra viszont még mindig várok..
-
Jhonny06
veterán
Uncharted ND demo már nem is lesz? Nyárra ígérték..
-
Jhonny06
veterán
Ilyenkor áldom az eget, hogy nem multizok..
-
Jhonny06
veterán
válasz
Daniel0723 #57834 üzenetére
Miért lenne rosszabb? A konzol is ugyanúgy HDMI-n csatlakozik, a konzol is tekinthető "PC-nek".
-
Jhonny06
veterán
Jó lehet ez a játék, bár 1,5 óra nem ér ~6k-t. [link]
-
Jhonny06
veterán
Ha már Wolfenstein: az Old Blood-ot végigtolta valaki? Én a megjelenés napján megvettem, szerintem baromi jó, de nem nagyon láttam, hogy említette volna itt bárki is.
Pöttön: Én már vettem Németországból behozott PS4-es játékot, de azon is volt angol nyelv, úgyhogy nem tudok elképzelni olyan verziót, ami csak német. Ha hentelős játékot akarsz, akkor inkább Wolf + Killzone kombó, bár a Borderlands se rossz.
-
Jhonny06
veterán
Korábban kérdezte valaki, hogy megér-e 2k-t a Shadow Warrior. Most vettem meg, játszottam vele fél órát és kurva jó. A sztori, a környezet, minden. Nagyon laza kis játék, abszolút kikapcsolódós, nem túl nehéz, de nem is üres. Bátran vegyétek.
-
Jhonny06
veterán
Egyetértek. Én a vége előtt ~20 perccel le is töröltem, annyira felbaszta az agyamat, asszem közepes fokozaton. Soha egyetlen játék alatt nem anyáztam ennyit, közel sem. LBP3 dettó, mondjuk ott sokkal kevesebbet. Valóban eléggé megtévesztő a kinézete miatt, én sem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz. És mindezt úgy, hogy felszedtem az összes ilyen növelő cuccot, valamint nem is használtam el azt a sárga követ, csak akkor, ha nagyon muszáj volt. Én mondjuk nem is szeretem a nehéz játékokat. Persze valamennyi kihívás legyen benne, de azért ülök le játszani, hogy lazuljak, nem azért, hogy liluljon a fejem meg csapkodjam a kontrollert.
-
Jhonny06
veterán
válasz
mrhitoshi #56809 üzenetére
Gondolom az 576 is a Sony márkaszervizbe küld vissza. Én a gameshoptól vettem, ami azért a jobb konzolboltok közé tartozik és ott is ez van. Azt nem tudom, hogy a bolti garancia ettől jobb-e vagy sem. Talán annyival jobb, hogy adhatnak egy újat, mert a "hivatalos" Sony szerviz egy fos sufnibolt sajnos.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Tuomas #56708 üzenetére
Elég sok topicnak van összefoglalója, ettől függetlenül nem linkelgetik állandóan. Aki nem képes elolvasni, az később se fogja, egyszerűbb válaszolni neki, minthogy keresgélje, nincs is kisegítve vele az illető. Vagy lehet, hogy elolvasta, de nem derült ki számára belőle -> ugyancsak nincs kisegítve. A válasz legalább beleolvad a fórumba, viszont ez a logoval ellátott csili-vili linkelgetős izé kurva zavaró (és nem csak nekem). Arról nem is beszélve, hogy a srác kicsit túljátssza ezt a topicgazda szerepet, na mindegy.
-
Jhonny06
veterán
válasz
gyuribácsi88 #56703 üzenetére
Látom nem csak engem zavar ez az állandó összefoglaló linkelgetés..
-
Jhonny06
veterán
Azért kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki az Uncharted felújított változatából. Most néztem gameplay videókat és azért bizony hiába brutál jó játék, a grafika és a fizika meg úgy az egész mozgásvilág iszonyatosan silány. A TLoU már PS3-on is normálisan nézett ki pl., tehát nem volt nagy kaland a remake, ezzel azért nem lesz olyan egyszerű dolguk, de remélem minden téren kipofozzák. Amúgy rövidebb, mint gondoltam - az első részre 4,5 órát ír, a másik kettőre is csak olyan 6-6 órát.
-
Jhonny06
veterán
válasz
killer095 #56341 üzenetére
Eléggé lehúzás ez a csomag..
Aqua-ba 30k-val olcsóbb játékok nélkül, a TLoU és LBP3 együtt használtan kb. 10e ft-ot ér (ennyiért meg is lehet venni, én is hasonló áron adtam el), a Driveclub meg asszem PSN-en ingyenes..
Én a helyedben megvenném a sima 500GB-os változatot és bevásárolnék egy rakat játékot 30k-ért használtan.
-
Jhonny06
veterán
válasz
hulkobb #56218 üzenetére
Én is most vittem gariztatni R2-vel. Csak remélni tudom, hogy adnak egy teljesen újat (bár nem hiszem, inkább javítják), mert olyan szinten putri ez a "hivatalos Sony márkaszerviz", hogy én éreztem magam kellemetlenül, amikor ott álltam. A világ végén egy ilyen full igénytelen, 20 éves tv szervizre hasonlító valami, össze-vissza dobálva a kontrollerek, stb. Brutális..
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest