Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kihívót kap a Red Magic?
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
válasz
gyuribácsi88 #86110 üzenetére
Igaz,a BF1 azért elég jó lesz,de én mivel inkább single játékos vagyok a kampányból vártam azért némi gameplay-t...
GoW mondjuk kicsit "fura" volt,dehát reboot,úgyhogy természetes a váltás,és hát kellett is neki tényleg.
Days Gone azért eléggé Last of Us,de nem rossz.
Kojima játékától meg azért várom hogy egy kis Silent Hills is legyen benne,ne csak egy meztelen Norman Reedus
Az hogy Crash-t meg felélesztették egyet jelent azzal hogy tuti lesz belőle valami új rész is,kérdés ki fogja csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest