- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
Természetesen, de mivel a játékban fellelhető cuccokkal kapcsolatban az az egyetlen biztos pont, hogy mindenkinek más jön be, kénytelen voltam meglépni ezt. Most már tudom, hogy nekem sem
.Viszont akkor most tényleg nem tudom, mi lenne a célszerűbb: az infiltrator (ami a távlövő puskával soha nem akkor hagyja abba a levegővételt, amikor szeretném, de a smg-vel lehet jól lehetne vele nyomulni), a heavy, aminek viszont tuti kell majd valami lockolós rakétavető, mert a mozgó céloknál sokat lövök mellé, esetleg a light, de még szokni kell a röpködést, illetve utána nézni, mennyi c4-et bír vinni.
Végső soron maradna a MAX? de ugye ahhoz meg kell nyersanyag, ha kilőnek.Az tuti, hogy nekem sundererrel sem nagyon éri meg görcsölni, mert nemegyszer a védett helyekről is eltűnt néhány perc alatt, miközben elmentem harcolni a teleporton keresztül. Lehet csapattársak lőtték ki, hogy beállíthassák a magukét a helyére. Maximum az 1 certes fejlesztéseket érdemes rajta megcsinálni.
Tehát ha másik szerveren/kasztnál is nekikezdek, tudom, hogy ezekre nem érdemes már nagyon költeni.
Új hozzászólás Aktív témák

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.