- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
"szerintem a pixel nagyon ott lesz szoftveresen is"
Volt nálam néhány Pixel. A szoftver valóban pazar, addig ameddig nem akarok pl. magyarul diktálni. Nem ért magyarul a térkép, a kereső, az üzenetek sem. Ugyan ez a Tkom Pro-ban vagy a Samuban jól működik.
Kíváncsian várom a 9-es szériát
-
xedamen
senior tag
Kihagytad az IP48 védettséget
Egyébként nyilván örülnénk egy IPX8-nak is, de ha már a Samu emelte a mércét, akkor jó lenne ha más is megugraná
Legyen egyből IP68
Személy szerint erősen elgondolkodtam egy Fold 6-on, hiába megy szembe minden logikus érvvel, a szoftver mégis mellettük szól egy Honorral vagy Xiaomival szemben. Viszont nyaraláson homokos tengerpartra nem szívesen vinném le egyiket sem, még az IP48 se szeretné a finom homokot gondolomElég kompromisszumos ez még mindig szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-roller topik
- PlayStation 5
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Linux kezdőknek
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest