Hirdetés
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
"szerintem a pixel nagyon ott lesz szoftveresen is"
Volt nálam néhány Pixel. A szoftver valóban pazar, addig ameddig nem akarok pl. magyarul diktálni. Nem ért magyarul a térkép, a kereső, az üzenetek sem. Ugyan ez a Tkom Pro-ban vagy a Samuban jól működik.
Kíváncsian várom a 9-es szériát
-
-
Predatorr
őstag
Végre valaki tudja, mi a különbség a hajlítható és az összecsukható között!
-
xedamen
senior tag
Kihagytad az IP48 védettséget
Egyébként nyilván örülnénk egy IPX8-nak is, de ha már a Samu emelte a mércét, akkor jó lenne ha más is megugraná
Legyen egyből IP68
Személy szerint erősen elgondolkodtam egy Fold 6-on, hiába megy szembe minden logikus érvvel, a szoftver mégis mellettük szól egy Honorral vagy Xiaomival szemben. Viszont nyaraláson homokos tengerpartra nem szívesen vinném le egyiket sem, még az IP48 se szeretné a finom homokot gondolomElég kompromisszumos ez még mindig szerintem...
-
polo493
tag
jó lenne ,mert várok valami jó telot amit meg is lehet venni a samsung fold 6 nagyon gyenge,ha lesz benne UWB így lehet a samsung tagok működnek rajta ,remélem megüti legalább a xiaomi fold 4 szintjét hardverileg ,jó lenne nagy aksis ,rendes gyors töltéssel vezeték mentesen is oda vissza 8" kijelző 230g súly ,olcsóbban mint a samu ,és veszem is.
hát remélem Telekom-nál akkor
-
polo493
tag
pixel telefonok nem szoktak lenni szolgáltatónál?
am a külső kijelző elég béna lett sokkal nagyobb is lehetne van hely bőven kár érte -
judas13
addikt
Jó
-
moleculez
veterán
Tetszik az összecsukott teló képaránya. Meg amúgy is van benne valami szexi, nekem pl az előző is tetszett külsőre. Ennek lehet adok egy esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csak egy galériányi jó minőségű render a Google hamarosan bemutatkozó, összecsukható modelljéről.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest