- iPhone topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
"szerintem a pixel nagyon ott lesz szoftveresen is"
Volt nálam néhány Pixel. A szoftver valóban pazar, addig ameddig nem akarok pl. magyarul diktálni. Nem ért magyarul a térkép, a kereső, az üzenetek sem. Ugyan ez a Tkom Pro-ban vagy a Samuban jól működik.
Kíváncsian várom a 9-es szériát
-
-
Predatorr
őstag
Végre valaki tudja, mi a különbség a hajlítható és az összecsukható között!
-
xedamen
senior tag
Kihagytad az IP48 védettséget
Egyébként nyilván örülnénk egy IPX8-nak is, de ha már a Samu emelte a mércét, akkor jó lenne ha más is megugraná
Legyen egyből IP68
Személy szerint erősen elgondolkodtam egy Fold 6-on, hiába megy szembe minden logikus érvvel, a szoftver mégis mellettük szól egy Honorral vagy Xiaomival szemben. Viszont nyaraláson homokos tengerpartra nem szívesen vinném le egyiket sem, még az IP48 se szeretné a finom homokot gondolomElég kompromisszumos ez még mindig szerintem...
-
polo493
tag
jó lenne ,mert várok valami jó telot amit meg is lehet venni a samsung fold 6 nagyon gyenge,ha lesz benne UWB így lehet a samsung tagok működnek rajta ,remélem megüti legalább a xiaomi fold 4 szintjét hardverileg ,jó lenne nagy aksis ,rendes gyors töltéssel vezeték mentesen is oda vissza 8" kijelző 230g súly ,olcsóbban mint a samu ,és veszem is.
hát remélem Telekom-nál akkor
-
polo493
tag
pixel telefonok nem szoktak lenni szolgáltatónál?
am a külső kijelző elég béna lett sokkal nagyobb is lehetne van hely bőven kár érte -
judas13
addikt
Jó
-
moleculez
veterán
Tetszik az összecsukott teló képaránya. Meg amúgy is van benne valami szexi, nekem pl az előző is tetszett külsőre. Ennek lehet adok egy esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Router gondok
- Formula-1
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest