- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
"szerintem a pixel nagyon ott lesz szoftveresen is"
Volt nálam néhány Pixel. A szoftver valóban pazar, addig ameddig nem akarok pl. magyarul diktálni. Nem ért magyarul a térkép, a kereső, az üzenetek sem. Ugyan ez a Tkom Pro-ban vagy a Samuban jól működik.
Kíváncsian várom a 9-es szériát
-
-
Predatorr
őstag
Végre valaki tudja, mi a különbség a hajlítható és az összecsukható között!
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
xedamen
senior tag
Kihagytad az IP48 védettséget Egyébként nyilván örülnénk egy IPX8-nak is, de ha már a Samu emelte a mércét, akkor jó lenne ha más is megugraná Legyen egyből IP68
Személy szerint erősen elgondolkodtam egy Fold 6-on, hiába megy szembe minden logikus érvvel, a szoftver mégis mellettük szól egy Honorral vagy Xiaomival szemben. Viszont nyaraláson homokos tengerpartra nem szívesen vinném le egyiket sem, még az IP48 se szeretné a finom homokot gondolom Elég kompromisszumos ez még mindig szerintem... -
polo493
tag
jó lenne ,mert várok valami jó telot amit meg is lehet venni a samsung fold 6 nagyon gyenge,ha lesz benne UWB így lehet a samsung tagok működnek rajta ,remélem megüti legalább a xiaomi fold 4 szintjét hardverileg ,jó lenne nagy aksis ,rendes gyors töltéssel vezeték mentesen is oda vissza 8" kijelző 230g súly ,olcsóbban mint a samu ,és veszem is.
hát remélem Telekom-nál akkor
[ Szerkesztve ]
-
polo493
tag
pixel telefonok nem szoktak lenni szolgáltatónál?
am a külső kijelző elég béna lett sokkal nagyobb is lehetne van hely bőven kár érte[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
Jó
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
moleculez
veterán
Tetszik az összecsukott teló képaránya. Meg amúgy is van benne valami szexi, nekem pl az előző is tetszett külsőre. Ennek lehet adok egy esélyt.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest