Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

Landsman:
    nem rád céloztam, hanem Sonarra, aki ezt írta:
    ''Ha egymód van rá nem nyúlok bele a gépbe. Inkább használom mint szerelem. Jó az úgy ahogy van (.....)
    No mindegy én ezen nem fogok tovább filózni, ha lesz még rontás akkor cserélem az irót.''

Persze hogy az író a kisebb és az alaplap a komolyabb alkatrész, de attól hogy most jön elő egy probléma még lehet, hogy az alaplap egy addig rejtett tulajdonsága ez... (lehet más író pont nem használta azt az utasítást amit nem jól kezel a vezérlő... persze az is lehet hogy az íróban van valami ''elrontva'' .. nem derül ki ennyiből melyik a bűnös... vagy vagy...

Vakegérke:
    A kábeles résznél ha megnézed a fenti idézetet akkor talán te is jogosnak érzed a kritikát... van aki nem képes egy apróságot megpróbálni, csak panaszkodni....

Hajjaj, '' De ha már önmaga szereli össze, akkor némi tudás feltételezhető az illetőről.'' általában józan ésszel működni szokott.. de azért vannak bizarr történetek a túlzott önbizalomról :DDD (egy ismerősöm képes volt arra anno leszerelt hátlappal fordítva betenni isa slotba egy pci hangkártyát mert a boltban azt mondták hogy 486ban is megy ... :)) másik meg nemrég 2 floppy meghajtót is tönkretett mert fordítva dugta rá az adatkábelt és a tápkábelt is... ''kétféle informatikus létezik: az erős és az okos'' ;] akiket példának hoztam, ők is maguk rakták össze a gépüket korábban)
    Szóval nem a személyetek elleni támadás amit írtam, csak általánosságban egy kritikus hang :B remélem nincs harag, én sem bántó szándékkal írtam :)
    Egyébként tetszik a lelkesedésed... követem általában a topicot...

Új hozzászólás Aktív témák