Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Landsman:
nem rád céloztam, hanem Sonarra, aki ezt írta:
''Ha egymód van rá nem nyúlok bele a gépbe. Inkább használom mint szerelem. Jó az úgy ahogy van (.....)
No mindegy én ezen nem fogok tovább filózni, ha lesz még rontás akkor cserélem az irót.''
Persze hogy az író a kisebb és az alaplap a komolyabb alkatrész, de attól hogy most jön elő egy probléma még lehet, hogy az alaplap egy addig rejtett tulajdonsága ez... (lehet más író pont nem használta azt az utasítást amit nem jól kezel a vezérlő... persze az is lehet hogy az íróban van valami ''elrontva'' .. nem derül ki ennyiből melyik a bűnös... vagy vagy...
Vakegérke:
A kábeles résznél ha megnézed a fenti idézetet akkor talán te is jogosnak érzed a kritikát... van aki nem képes egy apróságot megpróbálni, csak panaszkodni....
Hajjaj, '' De ha már önmaga szereli össze, akkor némi tudás feltételezhető az illetőről.'' általában józan ésszel működni szokott.. de azért vannak bizarr történetek a túlzott önbizalomról(egy ismerősöm képes volt arra anno leszerelt hátlappal fordítva betenni isa slotba egy pci hangkártyát mert a boltban azt mondták hogy 486ban is megy ...
másik meg nemrég 2 floppy meghajtót is tönkretett mert fordítva dugta rá az adatkábelt és a tápkábelt is... ''kétféle informatikus létezik: az erős és az okos''
akiket példának hoztam, ők is maguk rakták össze a gépüket korábban)
Szóval nem a személyetek elleni támadás amit írtam, csak általánosságban egy kritikus hangremélem nincs harag, én sem bántó szándékkal írtam
Egyébként tetszik a lelkesedésed... követem általában a topicot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- eBay
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Interactive Brokers társalgó
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 970 PRO 512GB M.2 PCIe SSD
- (új, bontatlan) 250GB WD Blue SA510 (Foxpost:+1400Ft)
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest