- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
[HUN]Newman
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, h... De először is egy Pioneer 109-esem van (nyáron vettem, nagyon sokat írok, 25% DVD-t, 75% audioCD-t, adatot nem igazán, majd DVD-re).
Tehát a hibajelenség, amivel nem tudok mit kezdeni:
audioCD-ket kíirok és vannak benne akadások. Ez úgy néz ki a valóságban, h megakad, vagyis elhalkul kicsit és megakad egy bizonyos pontnál, de a másodpercmutatű a lejátszón ezt nem mutatja meg. Tehát számomra érhetetlen is.
Egyébként kb. 20 audioCD-t megírva abból 18-on mindegyiken van hiba (2 lemezen nincs csak, elég sz* arány). Van amelyik CD-n csak 2-3 szám, azokon belül is több helyen, valamelyiken végig csinálja. De van olyan lemez, amelyiken akár 7-8 szám is akad, ah fent leírtam azt.
Először akkor jelentkezett, amikor a Nero 7.0.0.0-ra cseréltem. Majd visszaraktam (szabályosan törölve WinXP-be program eltáv.-ba) a régó jó öreg 6.6.x.x.x-ot. Amivel rengeteget írtam hibátlanul! De a hiba most sem oldódott meg.
forrás: mp3, DE(!) nem akad HDD-ről lejátszva.
lemez: philips slim 52x-re írok (csak), ezzel sem volt még soha gondom.
író progi: nero6, mindig ezzel írtam.
Én már csak arra tudok tippelni, h audioCD-t ne DVD íróval írjunk? Vagy ez hülyeség?
Ha arra kerülne a sor, h kell egy CDRW, akkor én a legjobb minőséget keresem!!! Ami strapabíró, sokat lehet vele írni. Tehát audioCD archiválásra keresek etalon írót, ha ez lenne a megoldás. Ezt csak arra az esetre, h tudjatok javasolni, esetleg teszt linkekkel szolgálni.
De eddig nem volt gond, pedig már sok-sok audioCD-t írtam ki ezzel a Pio109 DVD-vel.
Esetleg elfáradt az író? Na ennyi idő alatt és egy ilyen jó író?
Előre is köszönöm a segítségeteket. Remélem tudok segíteni.És remélem mindent leírtam, h vmi további info-ra van szükségetek írjátok meg és válaszolok.
Plííííííííz heeelp! -
tr00p3r
addikt
-
tr00p3r
addikt
sztok,
értesítsetek akkor, hogy mi legyen. jó az is ha ide írtok. hétfőn akkor hozzam magammal az írót? -
a.t.t.i.
senior tag
Nehezen boldogulunk ezzel.Nem tudom milyen lemezre irsz és nem tudom milyen programmal,de azért nem irtál 2xesen mert nem tudtad kiválasztani a listából,vagy csak mert nem akartál?Esetleg meg tudod nekem nézni hogy ritek g05 re,vagy 8xos tdk-ra mit ir ki a dvd decrypter támogatott sebességekre.Supported Write speeds:.../irsz egy teloszámot?komolyan érdekelne a dolog.maximum elmegyek és megnézem.
-
a.t.t.i.
senior tag
Egyébként ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt:le van irva minden iróról hogy hányszorosan tud irni,ugyhogy nagyon valoszinü hogy ez a 107es tud irni 2xesen.109es az már nem tud,csak min 4xesen.ezért nem veszek azt.már csak azt várom hogy jelentkezzen az eladó
-
a.t.t.i.
senior tag
Semmi gond hogy belepofázol,csak kb 500 darabot irtam meg Nec 2500-ös 8xos iroval,8xos aritát és tdk-t 2xesen,ennyit erről.
-
a.t.t.i.
senior tag
De az iróprogramod felajánl 2xes irást?budapesten merre?
-
a.t.t.i.
senior tag
Érdekelne.kérdéseim:a legfontosabb ir-e 2xesen mondjuk aritával,vagy tdk-val?merre vagy helyileg,és garancia van-e,mennyi idös iró.köszi
-
a.t.t.i.
senior tag
Hali.Mennyiért adnád a dvdirót,és mennyit irtál vele,no meg merre vagy helyileg?érdekelne
-
zoa
tag
Egy Pioneer 107D dvdirot (fekete) cserelnek 109 re + kp (fekete lenne a legjobb)
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest