- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
Most olvastam, nekem is hasonló a hibám...rájöttél már a megoldásra? A melegedés nálam is szinte kizárt, főleg, mert mikor 1 órás anyagot FullHD-ben kódolt a gép kb 23 órán át 100 %-os folymatos proci terheléssel, akkor meg simán bekódolta. A ház Thermaltake Tsunami, 2x12 cm-es elülső-hátsó venti, oldalsó 9 cm-es, Zalmann procihűtő, FSC 700 wattos táp 12 cm-es ventivel, szobában 24 C.
-
james008bond
őstag
Sziasztok!
12 Ultimate-t használok jogosan, de ki van tőle a f...om! Mondjuk a 8-as óta csak szenvedek a progival...szóval a legújabb az, hogy a megszerkesztett project kódolása valahol megáll...4x mentem neki, mindig másik képkoca írásánál áll meg a progi. Látszólag minden oké, csak épp nem peregnek a képkockák és a proci korábbi terhelése is hirtelen visszaesik. A legjobb az, hogy nem ír ki semmi hibaüzit és ezzel a progival már 2 dvd-t bekódoltam ugyanabból a forrásanyagból, csak épp nem tudom folytatni. Előzőleg a Nero-val is próbáltam egy projectet, ott is elszállt 3x. A gépemben AMD X2 6400 proci, 4GB DDR2-es RAM, X850XT videókari...Mi lehet a hiba???
A másik problémám meg az, hogy ugyanezen anyag egy részét AVCHD formátumba is szerkesztettem ( a forrás FULL HD-s anyag ), akkor a project mérete kb 7 GB lett, mondom ezt Dual Layer lemezre írom ki, de 3 lemezt szúrtam el, egyik sem lett jó. 1 alkalommal a Studióval írtam ki, de a második réteg írásakor hibaüzit dobott. Neróval is próbáltam felírni a fájlokat, de ott is a második réteghez érve dobott, a felírt anyag meg BR lejátszón nem megy. Harmadik alkalommal ISO-ba tettem az anyagot és Decrypterrel akartam kiírni, itt meg kb a második réteg felénél dobott hátast. Ugyanakkor a készre szerkesztett anyag a PC-n simán lejátszható...Valakinek ötlete???
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest