- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
addikt
Na megnéztem neked, az ideiglenes munkakönyvtár (Aux.. Files) helyének beállítása a Making Movie fülön a Settings gombnál van. Fent egy kis mappa jelecske.
[Szerkesztve] -
wassermann
addikt
Most csak fejből írom, de tudom hogy valahogy be lehet állítani, hova tegye az ideiglenes Auxi...Files mappát. Tedd át más meghajtóra.
-
Chieftec
őstag
Hello!
Átvettem a régi videokat a gépre DVD minőségben, a film felét ezzel a progival szeretném levágni, viszont a Ct használja ideiglenes tárolónak azon meg csak 1-2 giga hely van és ha elfogy megáll a kódolás. Valami megoldás? előre is kösz. -
_Hunter_
őstag
Sziasztok!
Sajnos nem nagyon vágom a témát ilyen téren ezért kéne nekem egy kis segítség. Megvan eme program. És végig néztem a guide tour-t és láttam hogy milyen jó kis dolgokat lehet csinálni vele. Na most nekem van egy kis problémám. A gépen van jó pár mpg2 fájl amit szeretnék ugye összefűzni, átfedések, alá zenét meg mit tudom én amire ez a progi jó. Igen ám csak amikor az edit-re megyek és beállítom a könyvtárt hogy hol vannak ezek a fájlok csak a nevüket írja ki. Lehúzom az egyiket a szerkesztő lécre (vagy mire) ott van kép, de nem tudom lejátszani. És így nem tudom megnézni sem. Szóval nem tudom mi lehet a gond.
Előre is köszi a segítséget! -
kobra60
csendes tag
A videót először avi fájlban kell bevinned, azt vágd meg, majd készitsd el a moviet, és az így elkészült avi fájlt Tmpegenc programmal konvertáld át Mpeg-2-be, majd az Ulead Movie Factory programmal készíthetsz asztali dvd-n lejétszható dvd vagy pc-n lejétszható dvd-t!
-
vargalex
félisten
Hi!
A következő problémám van: elkészítettem a projectet -> Make Movie -> Disc -> DVD, minden paraméter beállítva. Nincs DVD íróm, így Image-t készítenék. De! Elkezdi a készítést, meg is csinálja a .m2v fileokat, bmp-ket, wav-okat a kijelölt könyvtárba, de nem készít VIDEO_TS könyvtárat .vob-okkal. Pedig előtte (igaz azóta újrahúztam az XP-t és mindent) ment. Anno csinált egy DVD alkönyvtárat is, benne a szükséges cuccokkal. Mi lehet a baj? Semmilyen hibát nem ír ki! Azt mondja, hogy készen van.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Formula-1
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Jelszókezelők
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest